Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çocuğunun öleceği haberini almak

Rüyada çocuğunun öleceği haberini almak

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm öncelikle eşimle evlenmeden önce görüşüyorduk yani severek evlendik sevgili olduğumuz zamanda bir sabah uyandı bana telefon açıp ağlayarak rüyasını anlattı hiç tanımadığı yaşlı bir kadın ve olmuş anneannesi misafir olarak bunlara geliyormuş buda hoş geldiniz diye sarılırken hiç tanımadığı yaşlı kadın kulağına senin erkek evladın olacak ve 2 sene yaşayacak demiş şimdi Allah’a bin şükür evliyiz ve eşim 8 aylık hamile çocuğumuzun cinsiyeti de erkek aklıma çok takılıyor kendime çok dert ediyorum nasıl bir yorumu olabilir bu rüyanın ?

Okudunuz mu?  Rüyada çiçekçi Dükkanı Görmek

Yorum: Rüyada çocuğunun öleceği haberini almak

arifselim
Aleykum selam. Her rüya zamanında sorulmalıdır ve zamanında yorumlanmalıdır. Yinede ölüm haberi almak o kişinin ölümü anlamında değildir. Birincisi üzücü ve canını sıkacak şeylerin olacağı manasındadır. diğer yoruma göre ise o kişinin ömrünün uzun olmasına tabir edilir. Yinede bu sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada çarpılmak ne anlama gelir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çocuğunun öleceği haberini almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.