Anasayfa
24 Aralık 2022, 2:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çarpılmak ne anlama gelir?

Rüyada çarpılmak ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Rüyada çarpılmak cin çarpması

Merhaba. Çok uzatmadan konuya gireceğim.

18 yaşında lise son öğrencisiyim. Bu siteyi tesadüfen buldum. Çareler ararken kendimi farklı yerlerde buluyorum.

Rüyalarımda çarpıldığımı görmeye başladım. ilk önce banyoda, oturma odasında, annemin köyünde. İlk başlarda bilinçaltım zannettim. İzlediğim filmlerin etkisinde kalıyorum zannettim. Ama öyle olmadığını çok sonra anladım. Rüyalarıma nerde uyuyakaldıysam oradan başlıyorum. Annemin yatağında uyuduysam orda uyanıyorum, görüyorum. Salonda ise, salonda. Daha da enteresanı rüyalarımda düşünebiliyorum. yaptığım her şey mantıklı. yani uyanıkken nasıl davranıyorsam öyle yapıyorum. Hiçbir şey değişmiyor. Bazen sevdiğim insanların kılıklarına giriyorlar. Ne dua edebiliyorum, ne besmele çekebiliyorum, ne de uyanabiliyorum.

Geçen gün duş alıp annem ve babamın yatağına uzandım. Orada uyuyakalmışım. Rüyamda en yakın arkadaşım beni uyandırdı. Ben geldim hadi uyan artık dedi. Hemen anladım. Habersiz gelmezdi. Annemin odasına böyle giremezdi. Sen İrem değilsin, dediğimde gülümsedi ve sol baş parmağıyla alnına dokundu. İlk defa o zaman yüzünü gösterdi bana. Yerde çırpınarak ne kadar dua etmeye çalıştığımı hatırlamıyorum. Sadece ”Allah” diyebildim. O kadar sinirlendi ki.

Okudunuz mu?  Rüyada Çağırma görmek (İmam Nablusi)

Size yemin ederim şuan bunları yazarken ağlıyorum. Çünkü korkuyorum. İlk başlarda rüyamda ona ondan korkmadığımı, ondan daha üstün olduğumu, Allah’tan başka kimseden korkmadığımı söyledim. Bana ”göreceğiz.” gibi gülümsedi. Çok kötüydü.

Ve bir keresinde köyde onları gördüğümde arapça konuştum. Artık bana musallat olacaklarını söylediler.

Eğer bana yardım edebilirseniz çok mutlu olurum. Eğer edemezseniz, Allah yine de razı olsun sizden.
Hayırlı günler.


Rüyada Çarpılmak Görmek ne demek

İslam
Rüyada Çarpılmak Görmek Ne Anlama Gelir?

Bu tabirimiz de sizlere Rüyada Çarpılmak Görmek Ne Anlama Gelir? ile alakalı tabirleri, Rüyada Çarpılmak Görmek Ne Anlama Gelir? , nasıl tabir edilir?, İslamda Rüyada Çarpılmak Görmek Ne Anlama Gelir? , Diyanet rüya tabirlerine göre Rüyada Çarpılmak Görmek Ne Anlama Gelir?, Dinen Nasıl Yorumlanır?

Okudunuz mu?  Rüyada demir paralar görmek

Rüyada çarpilmak hayra yorumlanmaz, rüyasinda birden bire çarpilip elinin yüzünün biçimsiz bir duruma girdigini görmek islerinin alt üst olacagina bütün düzeninin bozulacagina işarettir.

Bazilarina göre; rüyada çarpilip sarsak yürüdügünüzü görmek, iyilige yorumlanır; islerinizin yolunda gidecegine hastaniz varsa iyilesecegine borcunuz varsa ödeyeceginize işarettir.

Bir başka yoruma göre rüyada çarpılma işlerin düzene girmesine ve rahatlamaya, hasta için şifa bulmaya ve borçlu için borcunu ödemeye işaret eder.

Azğız ve yüz yapısının çarpık olduğunu görmek dinde bid’at çıkarmaya, fesatçılık yapmaya ve bunların sonucu azap görmeye delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Cennet görmek (Kenz-ul menam)

Ağız ve yüz yapısının çarpık olduğunu görmek dinde bid’at çıkarmaya, fesatçılık yapmaya ve bunların sonucu azap görmeye delalet eder.

Kısa kısa tabirler


Yorum: Rüyada çarpılmak ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Abdestli olarak uyuyunuz, yatsıyı ve vitri kılmadan yatmayınız, 5 vakit namaza devam ediniz. Yatağa girdiğinizde evvela sağ yanınıza dönüp sağ eliniz sağ yanağınızda olarak uykuya dalmaya çalışınız. Akşam vakitlerinden sonra çok yemek yemeyiniz, çok da su içmeyiniz kabus görmenize sebep olur. Kötü rüya şeytandandır. Uyumadan önce ağzı misvaklayınız, vücut temizliğine azami önem gösteriniz. Uyumadan önce avucunuza üfleyip İhlas-Felak-Nas okuyunuz (Önce avuca üflenecek, ardından sureler avuca okunacak, en başta euzubesmele ardından aralarda sadece besmele) ve bütün vücüdu ellerinizle meshediniz. ”Bismillâh Eûzu bikelimâtillâhit’taammâti min şerhi mâhalak.” okunacak.(Mutlaka Arapça’sından okuyunuz Türkçe harflerle düzgün olmuyor!) Sabah akşam Ayetel Kürsi okumaya devam ediniz. Gördüğünüz kötü rüyaları kimseye anlatmayınız. Kötü rüyanın akabinde uyandığınızda sol tarafınıza üç kere tükürünüz, üç kere şeytandan allah-u Teala’ya sığınınız(Euzu çekiniz) ve ”Allâhümme inni eûzübike min amelişşeytâni ve seyyiâtil-ahlâm.” deyiniz.(Arapça’sından okuyunuz Türkçe yazınca düzgün olmuyor!)

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğunun dişinin çürüdüğünü görmek

Abdestli gezmeye özen gösteriniz, bilhassa gusülsüz gezmeyin. Uyurken ayağınız kıbleye karşı geliyorsa yönünü değiştirin. Sağ yanınıza dönüp yattığınızda yüzünüzü kıbleye getirmeye çalışın, ya da uzandığınızda başınızın tepesinin kıble yönünde olmasını sağlanyın. Yüzüstü yatmayın, hem sünnete muhalif hem de sağlığa zararlıdır. Uykuya dalmadan önce velev ki bir sure de olsa Kuran’dan okuyun. Yatarken Kuran-ı Kerim okunacaksa dizleri karna doğru çekmek iyidir. Tuvalete girerken mutlaka besmele getirin ve sol ayakla girin, çıkarken sağ ayakla çıkın. Bunlara dikkat edin ve tekrar söylüyorum kötü rüyaları insanlara anlatmayın.

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk azarlamak

————

Rüyamda eve giriyorum, içerki odada kapıyı açıyorum ve arkasında erkek kardeşimi oturur vaziyette buldum görür görmez bana dokundu ve beni çarptı. Çarpmayla birlikte ben tıpkı
havası boşalan bir balon gibi yukarı doğru eriyerek uçmaya başladım ve tam yok olmak üzereyken uyandım. Rabbim hayr etsin


Yorum: Rüyada çarpılmak ne anlama gelir?

arifselim
Yoruma çok açık bir rüya değildir. Ancak bu tür rüyalar nefsine uymak ve bazı hatalar işlemek alamında yorumlanır. Bundan bir ders çıkarılabilir ve Allah’a havale edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyada carpildiginiz, yada baskasin carpildigini gormek, yada 3 harflileri gormek, gercek hayattinizda onlar sizlen ugrastini demektir, yada buyu sihirle ilgilide olabilir. Boyle rüyalar ciddiye alinmasi lazim. çok sureler var onlara karsi. Ben ayni seyi yasadim ve kurtuldum.

Okudunuz mu?  Rüyada ceviz ağacından taze ceviz toplamak

arifselim
Her rüya doğru bir şekilde analiz edilmelidir. Rüyaların en doğru yorumu ehil kimse tarafından ve kişiye özel olarak yorumlanmalıdır. İnternet üzerinden sorup cevap almak tam bir şekilde doğru bir cevap olamayabilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ellerimi yıkamak için lavaboya gidiyordum sonra ellerini havaya kaldırıyordum ve ellerim benden bağımsız birbirine dolaşmaya başlıyordu sonra ağzım yüzüm yamuluyordu bende bağrıyordum dua falan okuyordum sonrada uyandım


arifselim
Bu rüyayı gören kişi için bir uyarı olarak kabul edilebilir. Çünkü bu rüya nefsine uymaya, günahlara ve hatalara dalmaya tabir edilir. Bu şekilde bu tür rüyalardan bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda uyuyorum sonra etrafimda aynalar var bana doğru dönük sonra yatak var ortasinda içinde ben birden sicrayark kalkiyorum rüyadayim ama sonra elerim capraz oluyor sonra kollarim kiriliyor kemiklerimin kiraldiginin seslerini duyuyorum sonra gozlerimi acdim rüyadan uyandim

Okudunuz mu?  Rüyada cumhurbaşkanını görmek

arifselim
Bu rüya gören kişi için hata ve günah işlere bulamasına, başkalarının haklarına girmesine, kul haklarını ihlal ederek mal elde etmesine tabir edilir. Bu tür rüyaları bir uyarı gibi de kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


adgzlsmyye
Hayırlı günler, rüyamda balkon köy avlusu gibi bir yer de ıkı kız arkadaşımla dışarda oturuyoruz, gece vakti ve zifiri karanlık sonra küçük tuvaletimiz geliyor çamaşırların asılı olduğu ipin altında iki arkadaşım küçük tuvaletini yapıyo bende donumu falan indiriyorum sofra bezi asılı tepemde kırık vardır diye aklımda geçiriyorum ve gerçektende ekmek kırıntıları var ama bende küçük tuvaletimi yapıp kalkıyorum daha sonra çarpılıyorum ayaklarım yüzüm falan değişik şekil alıyor baya korkutuldum rüyamda nedir bunu anlamı yardımcı olursanız sevinirim?

Okudunuz mu?  Rüyada cam kırılması

arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibi için hatalı ve yanlış işlerin peşine düşmeye, insanlar nazarındaki değerini kaybetmeye ve maddi açıdan kazansa bile sonradan pişman olacağı işlere bulaşmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam ben rüyamda evimizin arka tarafında bulunan eski bir çeşme var ama aktif değil.Rüyamda orayı çimenlik gördüm ve Çimen’ler çiğnemmişti teker izi vardı.Birden sırt üstü çimenlerin üstüne düştüm.Ayağa kalkdım ama çarpılmıştım biraz yürüdüm ama kollarımı filan eğik ve zor hareket ettiriyordum.Daha sonra.3 erkek akrabam beni hastaneye götürdü.Son olarak 3cü bir masada oturuyordu.Sonra uyandım.


arifselim
Rüyada herhangi bir şekilde çarpılmak iyi olarak yorumlanmaz. Bu rüyan ise sana özel yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Genel bir manada ise haktan sapmaya ve çeşitli hatalara düşmeye işaret eder. Ayrıca seni bu durumdan kurtulman için destek olacak kimselerin varlığına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cinlere dönüşmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam. Rüyam da evdeyim ama gerçekte hiç görmediğim bir evdeyim ve ev dağınık. Tuvalete kalkmak için gidiyorum.3 buçuk yaşında bir oğlum var peşimden geliyor arkama dönüp bakıyorum bir rüzgar gibi tuhaf bir şey ufak eşyaları kaldırıyor ve ben üç harfli olduğunu biliyorum dua okuyorum TV üzerinde pembe kılıflı Kuran alıyorum bana hiç bir şey olmuyor oğlum korkmaya başlıyor ve bakıyorum ağzı kayıyor ve beyaz köpükler çıkıyor hemen kucağıma alıp dua edip göğsünün üzerine küçük Kuran koyuyorum okuya okuya köpürmesi duruyor alıp odamıza götürüp babasını uyandırıyorum ve oğlum köpürmesi durunca ağlamaya başlıyor. Hayır olsun hocam uyandığım da oğlum inliyordu gerçekten. Ve ezan okunmaya başladı. Nedir sizce bu

Okudunuz mu?  Rüyada ceviz görmek ne anlama gelir

Tohat
Merhaba. Rüyanda çocuğuna musallat olan varlıkların gerçekte sana bulacak ve senden fayda sağlayarak seni zor duruma koyacak, zarara uğratarak maddi ve manevi olarak üzülmene, ye’se düşmene, moralinin bozulmasına sebep olacak birilerinin varlığına işaret edip bu kimselere karşı dikkatli olman gerektiğini göstermektedir. Doğrusunu sadece Allah bilebilir.


rüyada carpilmak, rüyada çarpılmak, rüyada tuvalette carpilmak

Bu kategoride yer alan Rüyada çocuk görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çarpılmak ne anlama gelir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.