Anasayfa
19 Temmuz 2023, 23:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cumhurbaşkanını görmek

Rüyada Cumhurbaşkanı Görmek

mehmetk
Rüyamda bir odadayım. cumhurbaşkanımızın yanındayım ona bir oneri sunuyorum dinliyor birkaç kişi dışarı cıkıyor ben kalıyorum sonra koltukta görüyorum kendimi.berber saçlarımı yan taraflardan traş ediyor( sağ ve sol taraftan)yorumlarsanız sevinirim teşekkürler


Yorum: Rüyada cumhurbaşkanını görmek

arifselim
Bu rüya oldukça hayırlıdır. Herkesin imreneceği nadir kimseye nasip olan bir mülke, makama ve mevkiye sahip olmaktır. Atanmayı bekleyen bir kişi bu rüyayı görse yakın zamanda atanarak devlet işine sahip olur. İmkanların genişlemesine ve isteklerin kabulüne işarettir. En doğrusunu elbette sadece Allah bilir.


Cumhurbaşkanı

Kayıtsız Üye
Rüyada Cumhurbaşkanımızı gördüm yürüyordu ve bende fotoğrafını çekiyordum yada video tam hatırlamıyorum yalan olmasın ve hava hafif karanlık gibiydi baya mutluydum rüyada anlamı nedir ?


Yorum: Rüyada Cumhurbaşkanı Görmek

arifselim
Bu rüya destek görmeye, mutlu olmaya, başarılar elde etmeye ve dünyevi olarak nerdeyse her türlü işlerinin yoluna girmesine tabir edilir. Rüyada görülen cumhurbaşkanı görülen en hayırlı rüyalardan olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
1 yıl önce ayrıldığım eski sevgilimi gördüm hala daha onla ilgili haber alıyorum ama iletişim devam ediyor malesef rüyamda nadir görürüm onu gördüğüm zamanda genellikle konuşmaz gülmez somurtur rüyamda ise gülüyordu ve barışmak istiyordu arabasıyla geliyor beni almaya beraber çıkıyoruz ben emin değilim ama daha sonra başka bir kız geliyor yanımıza hani biz görüşüyorduk sevgiliydik ne ara vazgeçtin diyor benden ben onu orda bozmadım eski sevgilim mahcup bir şekilde güldü bende sessizce masadan kalktım daha sonra Erdoğan’ı gördüm ben askeri üniforma giymiştim şu an başka biri ile görüşüyorum onunla mı alakalı anlayamadım yoksa onu mu unutamadım bilmiyorum ya da Benim arkadan iş çeviriyor olabilir rüyamı yorumlarsanız sevinirim


arifselim
rüyalardan arkamdan acaba bir iş mi çeviriyor gibi hükümler çıkaramayız. bunlar sonuçta sadece ve sadece rüyadır. Bu rüyanın bir kaç yorumu vardır. Eski sevgiliyi bu şekilde görmek, başkası ile gönül ilişkisi olan birisi için sevgilisinden ayrılmasına yorumlanır. Bazende bu geçmişi unutamamaya ve geçmişten kalan yaraların kapanmadığına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Cin ve muska görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum.. hocam bir gece rüyamda peygamber efendimiz s.a.v gördüm ardindan yuruyordum hemen namaza basladim ve yolundan gitmeye calisiyorum ama oyle sikintilar cektim ki efendimiz hangi imtihandan Allah’a siginirim dediyse bir cogu basima geldi secdede elimi koyarken acidan seccadeyi sıktigim agladigim zamanlar oldu maddi imkansizliklar yasiyorum hiç bir isim rast gitmiyor sikinti ustune sikinti geliyor ailemin maddi durumu yok ben de bulamiyorum evlenemiyorum nefsimle inanilmaz bir mucadele veriyorum gurbetteyim ama 3 kez rüyamda cumhur baskani gördüm bazi geceler sabahlara kadar uyuyamiyorum bu ruyanin gorulebilecek en güzel ruyalardan biri oldugu soyleniyor aciklarmisiniz lutfen.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Gördüğün bütün bu rüyalar hayırlıdır. Aslında sana en açık işareti zaten yorum yapmaya gerek kalmadan veriyor. Sabırla, sebatla ve isyan etmeden imtihanı kazanmak için devam etmelisin. Cumhurbaşkanını veya devlet erkanından birini görmek işlerinin çözüleceğine ve dileklerinin olmasına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.aleyküm. .. rüyamda c.baskanimizi ve yanında takım elbiseli adamlar 7 sekiz basamaklı bir kahverengi tahta merdiven den çıkıyor ve aşağıdaki takım elbiseli kişilerde bana c.başkanı ile görüşmem için yukarı cikmama izin veriyorlar yukarisi kitaplık ama sanki eski kullanılmış kitaplar var sonra ben c.başkanı ile karsi karsiyayiz el sikisacagiz sandim ama bana risalecik gibi küçük bir kitaptan veriyor ben onu risalei nurlarin küçük kitaplarina benzettim …ortamda sanki biraz karanlık gibiydi …bir şeyde söyledi ama unuttum. …hayırlısı hocam


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyada aynı şekilde hayırlı olarak yorumlanır. Aslında kişiye özel olarak yorumlanırsa daha net bir şekilde yorumlanabilir. Çünkü devlet erkanından önemli zatların görülmesi genellikle kişi için önemli işlerinin yoluna gireceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cin görüp ayetel kürsi okumak

Kayıtsız Üye
Rüyamda cumhurbaşkanımız beni kendi mekanında ağırlıyor. Çay servis ediliyor benim tepside beğendiğim bardağı o alıyor, ben de içimden ee tabi makamı gereği öncelik onun diye düşünüyorum. Cay içerek sohbet ediyoruz, ben kendidine sözel kadar matematiğe de önem vermek gerektiğini anlatıyorum ve bu arada bana destek veren başkaları da beliriyor ortamda. O takımelbiseli ama ben şortluyum. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.


arifselim
Manası güzel rüyalardan kabul edilir. Bu rüya işinde ilerlemeye, oldukça parlak ve güzel bir geleceğe sahip olmaya, devlet nezdinde çözülmesi gereken işlerinin yoluna girmesine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


deta2323
Sizce anlami nedir rüyamda cumhurbaskani gördüm birseyler diyordu arada arkasina bakip ayaktaydi bende ayakta ona bakiyordum o da bana.


arifselim
Devlet erkanı arasından cumhurbaşkanını görmek en makbul rüyalardan kabul edilir. Gören kimse için sorunlarının çözülmesine ve devlet nezdinde işlerinin yolunda olmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Cumhurbaşkanıyla yolculuk ederken birden benim telefonum çalıyor sonra telefondaki kisi eskiden görüştüğüm kişiydi ben onu azarladım delikanliysan karşıma çık dedim kapattım sonra cumhurbaşkanı beni tebrik edip anlimdan öptü sarıldı mavi bir takım elbise vardı üzerinde nedir bu yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
En makbul ve en güzel rüyalardan birisi de cumhurbaşkanını görmektir. Devlet erkanı görmek, dünyevi sorunlarını çözmek, işlerini yoluna koymak ve istediği hedeflerine ulaşmak gibi manalara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Arzumisil
Selam hocam .Allah hayırlara getirsin inşAllah. Rüyamda kalabalık bir davetteyiz devlet adamları var sanırım cumhur başkanımız recep tayip erdogani görüyorum tertemiz güzel giyimli saçlarında varmış taralı bana doğru geliyor gülümseyerek ve ellerini açarak bende ona açıyorum sarsılıyoruz başımı göğsüne katiyorum oda bir eli sırtımda diyeri başımın üstünde sıkı sıkı sarıyor sonra masaya oturuyoruz muhabbet ederken ben bir mevzuda hz muhhammed s.l.v efendimizden bir hadisten bahsedip ismini anıyorum sonra erdoğan kürsüde konuşma yaparken benim bahsimi etmiş ben dalmışım sanırım sonradan etrafta insanların bana bakışından anlatıyormuşum .bide önümüzde arapça yazılı ince namaz hocası tarzında kitapçıklar varmış erdoğan ordan bir yerleri gösteriyormuş. Şimdiden ALLAH razı olsun teşekkürler hocam

Okudunuz mu?  Rüyada çeşmeden su akması görmek

arifselim
Aleykum selam. Çok makbul olan rüyalardan kabul edilir. Bu rüya kişinin devlet nezdinde işi için yetkili biri ile görüşmesine ya da işinde çok yüksek bir makam ve mevki almasına işaret eder. Ayrıca beklenilen bir haber alarak sevinmesi manasında da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam.Görüyorumki,bana kimse kötülük yapmak istiyor ve ben ondan kaçıyorum.və yolda görüyorumki,1ev kimi yada nebilim nese yer askerler var.ve duvar hörüyorlar.tuğlalaları koyuyorlar amma öylece üst üste hiçbirşeysiz.Ben yaklaşıyorum o duvarı çıkmaya başlıyorum tuğlalar düşüyor.askerler bana hiçbir şey söylemiyor çık diyorlar.çıkdım və Cumhurbaşkanımızı gördüm.benimle güzel konuşuyordu.samimi.derdimi sordu anlatdım bide gördüm artık yoldayız yürüyoruz.Sonra hanımı ve kızını gördüm onlarda bana derdimi sordu anlatdım.Ve gelip anneannemin evine çıkdık Cumhurbaşkanı birde sordu,başqa ne derdin var?o an düşündüm ev.bana gülümsedi.ve eve çıkdım pencereden baktım.arabalarını gördüm və damatlar ve gelinler gördüm arabada.sonra odada kimsə adımı çekdi.bir gelin geldi bana bir yığın para verdi ve gitdi.pencereye döndüm artık gidiyorlardı.sonra odada okul arkadışımı gördüm onunda karşısında bol para.


arifselim
Aleykum selam. Bu hayırlı bir rüya olup özellikle de devlet nezdinde hallolmasını dilediğin şeylerin olmasına, işlerinin yoluna girmesine ve sorunlarının düzelmesine alamet olarak tabir edilir. Yinede daima Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cinlerle arkadaş olmak

Kayıtsız Üye
Allah hayırlara tebliğ eylesin inşAllah rüyamda cumhurbaşkanı ölü bir vaziyette yatıyor yorgun bitkin bir şekilde ve ben yanındayım yanımıza şeytan geliyor o gelince ben fatiha süresini okuyorum vegidiyor cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlanıyor hemde gencecik bir şekilde .


arifselim
Hayırlı bir rüyadır. Tamamen umudunu kestiğin bir konunun son anda geri düzelmesine ve işlerinin yoluna girerek çok mutlu olacağına işaret olarak yorumlanır. Onun tekrar rüyada canlanması çok hayırlı gelişmelerin meydana gelmesi manasında kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mhmmd90
Rüyamda Büyükbabamların Evinden Çıkıyoruz Sn.Cumhurbaşkanımız Var Ben Korumaya Diyorumki Gelebilirmiyim,Tabi Sen Gel Diyor Sanki Bana Özel Birşey Der Gibi Şu An hatırlamıyorum. Sonra Sn.Cumhurbaşkanımızla Yürüyoruz O Sağda Ben Solda Birşey Soruyor Bende Böyle Makamdaki Birini Görmek Kolay Değil Diyorum,Birden Karşımda Bir Kalabalık Beliriyor,Bunu Diyince beni Alkışlıyorlar Bende Az İlerideki Büyükbabamın Abisinin Evine Giriyorum,Rüya Bitiyor.

Teşekkürler.


arifselim
Böyle rüyalar eğer kişiye özel bir şekilde yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Genel bir yorum olarak bu rüya, devlet nezdinde olan bir işinin kolaylıkla çözüleceğine, sıkıntılarının geçeceğine ve mevki olarak yükseleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda çok güzel bir kıyafet giymişim ve arkadaşlarıma selam veriyorum daha sonra binadan dışarı çıkıyorum hemen hemen iş hayatımda tanıdığım herkes dışarıda, çoğu tarafındanda zamanında iş hayatında haksızlığa uğratıldım. Hepsinin yüzüne baka baka yürürken sağ tarafa bir bakıyorum şuan ki cumhurbaşkanı oturuyor birazdaha yürüyorum kapı çıkıyor karşıma, cumhurbaşkanı sandalyeyi dışarı çıkartmaya çıkartıyor bende ona yardım ediyorum tam olarak ne anlama geliyor acaba


arifselim
Merhaba. Rüyanı ancak çek genel bir şekilde tabir edebiliriz. Resmi işlerinde veya iş hayatında var olan sorunlarının çözülmesine, işlerinin yoluna girmesine ve rahat edeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cebrail ile konuşmak

River
S.aleyküm hocam,rüyamda evimin merdivenlerini çıkıyorum. 4. Kattta çok sıkışıyorum çisimi yapsammı diye düşünürken.çok az yapıyorm sonra komşu kızar diye korkuyorm normalde konuşmuyız hiç sevmem. Sonra çıkıyorm kendi katıma 6.katta evim gerçekte. Kapıyı açıp içeri giriyorum. Birazdan zil çalıyı kapının deliğinden bakıyırum tayyip erdoğan ve yanında yabancı turist bir aile var avrupalı sarışınlar. Açtım kapıyı turistlerden sarışın olan kız arkadaşımmış eskidenn bana sarılıyoo içeri alıyırım cumhurbaşkanımız da giriyo içeri oturuyolar ama evim o kadar dağınık ki heryer dağınık karışık size tatlı ikram ediyim diyorum dolapta tatlı var onlarda biz yedik diyolar .hocam evimde normalda çok dağınık ve pis badana yaptırtcam onu bekliyorum o yüzden dağınıklığı


arifselim
Aleykum selam. Cumhurbaşkanını bu şekilde görmek iyidir. Bu rüya çekilen maddi sıkıntıların geçeceğine, evine bereket gireceğine ve Allah’ın izniyle feraha kavuşacağına işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan daima hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda bölüm bölüm ayrılmış çok büyük cami gibi bir yerdeyim. Yanımda da ahlakını beğendiğim hatta evlenmek istediğim biride yanımda ve Cumhurbaşkanımızda camiye geliyor ben cumhurbaşkanın ayakkabısını elime alıyorum yanımdaki kişide ayakkabıyı arka tarafa götürelim çıkışta arkadan gitsin ön taraf çok kalabalık olur diyor. Ayakkabı benim elimde yürümeye başlıyoruz ama caminin içi sanki sokak araları gibi büyük. insanlar var ve içlerinde de akrabalarımda oluyor. Akrabalarımla ve yanımdaki kişiyle de bazı diyaloklarımız oluyor ama tam hatırlamıyorum detayları. Şimdiden Allah razı olsun. Allah’a emanet olun inşaAllah.


Tohat
Hayırlı günler. Cumhurbaşkanı şerefle, itibarla, hayattaki konumla alakalıdır. Cumhurbaşkanının güzel bir şekilde görünmesi itibar göreceğiniz sayılıp sevileceğiniz bir konuma erişeceksiniz demek.

Okudunuz mu?  Rüyada çığlık atıp sesinin çıkmaması

EbbkrCnbz
SELAMUNALEYKÜM bundan önce bir kaç rüyamı yorumlamadınız. Olsun.

Rüyamda sn cumhurbaşkanımızı görüyorum bir yerdeyiz toplantı gibi kalabalık içinde beni görüp benimle alakalı övücü sözler sarf ediyor bana ve sonunda nerde çalıştığımı soruyor bende o kalabalıkta nerde çalıştığımı ona söylemek istemiyorum etik olmaz diye ve ne kadar sadık oldupumu gösterebilmek için çünkü o kalabalıkta güvenilmeyecek i,nsanlar olabilir diye . Sonra Patronumun şöförü oluyorum patronum beni şöför yapıyor kendisine bir siyah audi var lüks … aslında normalde patronumla çok haşır neşir olmama rağmen patronum rüyamda beni seviyor ama sanki bir tereddütü var gibi oluyor bazen yinede herşeye rağmen ailesini açıyor evini bana daha fazla samimiyet gösteriyor dost gibi oluyoruz sıcak davranıyor…


arifselim
Aleykum selam. Gerçek hayatta resmi kurumlarda yürümesini istediğin işlerin varsa yürüyeceğine, çözülmesini istediğin sorunların çözülmesine, maddi açıdan daha rahat ve ferah bir döneme gireceğine işaret olarak tabir edilir. Kısaca bulunduğun durumdan çok daha iyi bir seviyeye yükselmek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mustafaharput
aynı uyku esnasında rüyamda ikidefa cumhur başkanımızı gördüm birinde bir masada beraber oturmuştuk konuşuyorduk davet gibi bir şeydi ikincisinde evimdeydi bana yaslanmış oturuyordu sonra elimi cebime attı bu ne dedi bende telefon dedim o da telefonu aldı haberleri okudu sonra küçük bir kız çocuğu yeğenim geldi yanına ben burada uyuyacağım dedi ve cumhurbaşkanıda uyu dedi


Tohat
Bolluk ve bereketin hayatında hakim olması anlamına gelen rüyanda gireceğin bir devlet kapısında işini sağlama alacağına, ekmeğini bu vesile ile kazanacağına ya da işindeki terfi ile imkanlarını artırarak rahat etmeni sağlayacak bereketin çoğalmasına vesiledir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam selamun aleyküm rüyamda cumhurbaşkanını gördüm Erdoğanı yani baktım yürüyor bizim memlekete gelmiş miting yapmış miting bitmiş ayy dedim hemen gidip konuşayım gittim yanına benle konuşmadı arabasına bindim yolda gidiyoruz dedim sayın başkanım neden korumalarınız yok… Bugün yok dedi beni dedm gilin evin oraya götürdü evin etrafını dolaştı dedi neden kimse yok dedim ananem dedm oruç tutmuş duymamışlardır. Dedi nasıl duymuyorlar sonra bir baktım ki ananmle annemle çarşıdayız bir iki parça kıyafet aldık hayırlara vesile olsun inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada Çukur görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüya çalışan veya çalışacak olan kimseler için iş babında müjde olarak kabul edilir. Yükselmek, mevki sahibi olmak anlamına geldiği gibi yeni bir işe girmek ve başarılı olmak iş konusunda istenenlerin yerine gelmesi şeklinde tabir edilir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben rüyamda kuzenimin üvey kaynanasına iftara yemeğe gidiyorum kadınla hiç bir hukukum olmamasına rağmen sonra merdivenden kadının evine çıkıyorum kadını görüyorum yanımda oğlum mu yoksa başka bir çocuk mu var onu kestiremiyorum sonra sarılıyorum aşağı inip kuzenimi görüyorum dışarı çıktığımda sayın cumhurbaşkanımızı beyaz gömlekli görüyorum bana bakışı hayran hayran bende bunu fark edip elimde bir kağıtla bir cesaret yanına gidiyorum elini sıkıp yanağından öpüp kucaklaşıyoruz sizinle hep tanışmak istiyordum bu güne kısmetmiş diyorum ve sonra oradan ayrılıp yolun yürüyorum.
Yorum için şimdiden teşekkürler


Tohat
Merhaba. Bolluk ve bereketin hayatında çok fazla sirayet edeceğine ve zengin bir kimseden göreceğin destek ile maddi konuda iyileşeceğine ya da varlıklı birinin vereceği işte çalışarak elinin şu ankinden daha da bollaşacağına ve rahat bir hayat sürdüreceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm .. bu gece rüyamda cumhurbaşkanının karısını gördüm.. bir sokakta dolaşıyorum kalabalık bir yere denk geliyorum. . Yüksek sesle konuşan bir kadının sesini duyuyorum aranırken yüksek bir yerde emine Erdoğan’ı görüyorum şiveli bir konuşması vardı ses onun değildi fakat gördüğüm kişi oydu. Gayet mutlu heyecanlı bir konuşma yapıyordu.. icimden sivesi ile ilgili garip duygular gecti ..
bunun anlamı nedir acaba ?teşekkür ederim şimdiden hakkınızı helal edin iyi calismalar

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğa isim konulması

Tohat
Ve aleyküm selam. Hem bir işe girmek hem de sağlıkla ilgili sorunların ortadan kalkacağına yönelik hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüyan maddi ve manevi hayatının düzene girmedi ile ilgilidir. Allah en iyisini bilir.


İsimsiz85
Selamün Aleyküm Hocalarım,

Dün gece gördüğüm bir rüyayı danışmak istiyorum size. Şu an yaşadığım yerden belediye başkanı çıkaran parti beni seçimlerde belediye başkanı adayı göstermiş ben çok şaşırıyorum kendi kendime “kimse bana haber vermedi beni aday gösterdiklerine dair” diyorum sonra diğer adaylara bakıyorum kendi partisi de cumhurbaşkanımızı belediye başkanı adayı olarak göstermiş şaşırıyorum “cumhurbaşkanı varken kimse beni belediye başkanı seçmez ki ” diyorum. Rüyanın ikinci yarısında da bir tanıdığımın yeğeni var onun bir yeri varmış bir yaşlı hanım geliyor çok bol , salaş bir elbise giymiş “bu gece ibadetimizi burada yapalım burası uygun bu elbise de bence gayet uygun” diyor orada tasavvuf gecesi düzenleme planları yapıyorlardı. Bu rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum. Hepinize kolaylıklar diliyorum. Rabbim hepinizden razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Önünde bir kaç seçenek olabileceğine ve bunlardan birini seçmek zorunda kalacağına özellikle iş hayatınla ilgili bir mesele olup en hayırlı olanı seçmeye çalışacağına delalet eder. Ayrıca hayatını dini çerçevede yaşayarak geçirmek isteyişin, Allah’a bağlı ve ondan kopuk bir yaşantıdan uzak durmaya çalışacağına işarettir. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cumhurbaşkanını gördüm sagında ve solunda iki tane üniversiteden hocamı gördüm beyaz bir kagıda cumhurbaşkanımız imza attı sonrada yanındaki hocalarım imza attı ve ben mezun oldugum okulda gezinmeye başladım birazda çekiniyorum neden mezun oldu hala burada derler diye okuldan başka hocalarla da denk geliyorım

Okudunuz mu?  Rüyada çiğ et gömmek ne anlama gelir ?

Tohat
Hayırlı günler. Eğitim hayatında veya çalışıyorsan işlerinde, hayatının her alanında azla yetinmeyi bilmeyen, başarılar konusundaki doyumsuz iştahın sayesinde en iyi yerlere gelme arzusunda olabileceğine, çok iyi işlere imza atacağına ve istikbalinin çok açık olacağına işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir.


melek38
Selamun Aleyküm,

Rüyamda Cumhurbaşkanı Erdoğanı gördüm, başka bir ülkede toplum önünde kahverengi bir atın üzerindeydi.
Bir muzik çalıyordu (osmanlımı, ertuğrul dizisinin müziği miydi hatırlamıyorum).
Bir ara at üzerinden Cumhurbaşkanını yere düşürdü.
Yerde hareket etmiyordu ve millet panik oldu, öldü mi diye.
Korumalar koşarak yanına vardılar ve sedye üzerinden makam arabasına bindirip ordan ayrıldılar.

Yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Dini fesatlığın baş göstermesi ve bundan dolayı ülke içinde oluşacak olumsuzluklara işaret olabilir. Ayrıca etkisinde kaldığın görüntülerin tesiri olma ihtimali de yüksek olduğundan Allah’a havale ederek tevekkül etmen ve üzerinde durmaman daha hayırlıdır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
merhaba, rüyamda işyerindeyim arkadaşım bana putin (rusyanın başkanı) in kimliğini veriyor fotokopisini çekmem için ben alıyorum çokça şaşırırorum sonra bir anda evde oluyorum, recep tayip erdoğan ile putin bize gelecekmiş ben annem kardeşim yemekler yapıyoruz, recep tayip erdoğan ile putin geliyor evimize babam ile ayrı odada oturup yemek yiyip sohpet ediyorlar. yorumlarınız için teşekkür ederim.


Tohat
Merhaba. Olmasını umduğun dualarının kabuk olması manasında kabul edildiği gibi evinde veya yaşadığın şehirde bolluk ve bereketin artış göstermesi bu konuda rahatlık olması manasına da gelmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Rüyamda şu anki Cumhurbaşkanımızın yanındayım. yaklaşık 5 katlı iki bina var karşılıklı ve bunların olduğu yerin yanında da priketlerle örülü duvar var. Duvar çimentosuz ve eski tip priketlerden gri renkli . Biz duvarın binalar tarafında değil dışındayız. Duvar benim boyimdan yüksek. Cumhurbaşkanımız duvarın yanına kadar gidiyor ama onun boyu duvar hizasında. duvarın üzerinde normal parmak kalınlığında 3 ya da 4 tane birbirine tamamen yapışık olmayan ama aralarında birbirini tutan bir şeyle bitişik duran eskiden kız kaçıran denilen her birinin yere koymak için üçer ayağı olduğu renkleri koyu gri , yere koyulan ayakları ise siyah renkte hatırladığım bu oyuncaklardan var. gövde kısmi köyü gri ama ayak kısımları sanki siyahtı .Cumhurbaşkanı bunları eline alıyır ama aynı anda onunla birlikte normalde duvar boyumdan yüksek olmasına rağmen kolayca uzanabiliyor ve onun elinden bu kız kaçıran denen oyuncak füzeleri alıyorum. ya da aynı anda avuçlarıma alıyoruz. apartmanda balkonun birinde bir bayan beliriyor v3 cumhurbaşkanımız bayana bir espri yapıyor kadın da karşılık veriyor laf atmaya çalışıyor. sanki kadın memnun değil . kadın başörtülü balık etli etekli. karşı apartmanda da bir kaç kişi beliriyor çocuklar falan cumhurbaşkanı gördükleri için seviniyorlar. Bu anlattıklarım olurken ben cumhurbaşkanımız ile dipdibeyim. yanında bir koruması var ama o bir iki metre yanda.
Ben bu kısımdan sonra sanki etrafta önlem alıyorum. bir iki yol var ve nerede bu korumalar diyorum. bakıyorum etrafta uzakta birer birer korumalar beliriyor . ben de yolun birinin önüne doğru geçip sanki korumasıymışım gibi yolları takip ediyor ve etrafı gözlüyorum sürekli. Cumhurbaşkanının üzerinde siyah takım vardı ve boyu uzunca ve zayıf gibi idi. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada cenaze yemeği görmek

Rüyada Cumhurbaşkanı görmek, Ruyada cumhurbaşkanını görmek, Cumhurbaşkanı

Bu kategoride yer alan Rüyada cin görüp ayetel kürsi okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cumhurbaşkanını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.