Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:24
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cinlerle arkadaş olmak

Rüyada cinlerle arkadaş olmak

Kayıtsız Üye
rüyamda insan şeklinde 13 yaşlarında bir cin arkadaşım vardı. her şeyi beraber yapıyorduk çok iyi anlaşıyorduk ama ben ne zaman onun olduğunu anlamasam ard arda felak nas okuyordum sonra euzu besmele çekiyordum. Ardından zaman geçtikçe cin arkadaşıma cinler alemini sormaya başladım. Dedim ki bu odada var mı ailen? Olmaz mı dedi hemde bir sürü sonra rüya bitti yardımcı olabilir misiniz ? Anlamı ne bunun?

Okudunuz mu?  Rüyada Cin ve muska görmek

Yorum: Rüyada cinlerle arkadaş olmak

arifselim
Bu rüya sahibi için uyarı niteliğindedir. Rüya sahibinin çevresinden veya arkadaşlarından gelecek olan kötülükler olabileceğine ve zararlı kimselerden uzak durması gerektiğine ve dikkatli davranması gerektiğine işaret olarak yorumlanır. Ayrıca günahkar kimselerin varlığı manasında tabir edilir. Yinede hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çürümemiş ölü görmek

rüyada cinle arkadaş olmak, rüyada cinlerle arkadaş olmak, rüyada cinle arkadaş

Bu kategoride yer alan Rüyada çocuğunun öleceği haberini almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cinlerle arkadaş olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.