Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çeşmeden su akması görmek

Rüyada çeşmeden su akması görmek

Kayıtsız Üye
Sa erkek arkadaşimla nisana hazırlanırken ayrıldık anneanem benim için istihareye yattı bembeyaz tenli küçük sevimli bir çocuk görmüş ama çocuk kuzeniminmis sonra çok güzel bir ev görmüş ve bir sürü çeşme görmüş çeşmelerin hepsi açılmış hepsinden berrak sular akiyomus hayırlıdır acaba

Okudunuz mu?  Rüyada cinsel organ görmek

Cevap: Rüyada çeşmeden su akması görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyanın iki tabiri vardır. Birincisi, mal varlığına ve bolluk içerisinde yaşamaya yorumlanır. İkincisi ise, yapma ihtimalinizin olduğu bir hatadan dolayı malınız ve ömrünüz akıp gidebilir bu yüzden çok temkinli davranmanız gerektiğine işarettir. Bu rüyada sizin için olumsuz olarak yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada camide namaz kılmak

Rüyada Yağmurun musluktan evin içine akması

Mâsivâ
Rüyamda dışarıda gökgürültülü şiddetli yağmur yağıyordu bu yağmur evin Odası’nın duvarındaki musluktan temiz berrak ve gürül gürül akıyordu.Bende ellerimi birleştirdiğim halde içine akıyordu.

Rüyamda dışarıda gökgürültülü yağmur yağıyordu ve bu su odanın duvarındaki musluktan içeri akıyordun temiz,berrak ve gürül gürül.
Bende ellerimi birleştirdim içine aksın diye.

Okudunuz mu?  Rüyada cine karşı dua okumak ve Cenabı hakkın sesini duymak

Yorum: Rüyada çeşmeden su akması görmek

arifselim
Bu hayırlı rüyalardandır. Rüya sahibi için bir konuda ısrarla bağlı olmasına yada ısrarla bir şeyin olması için çalıştığına alamet eder. Ayrıca maddi anlamda bazı şeyleri aşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada çevik kuvvet polisi olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çeşmeden su akması görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.