Anasayfa
8 Ağustos 2021, 7:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cam kırılması

Rüyada cam kırılması

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam.ruya çok parca parca. rüyamda bir genc adam var sewgilim yada eşim .kucaginda buyuk cam var .sonra camin kirildigini hatirlamiyorum ama agzimin içinde cam parcalari tukuruyorum ama kanama acima yok.ruyamin diğer parcasi donme dolaba binmisim ynmda biri var kadinmi adammi hatirlamiyorum donme dolap hareketlenirkn rica ediyorm kemerimi takarmisin dusmiyim diye oda takiyor.diger parcasida bir kadini yikiyoru sabunluyorum bol bol..yorumlarmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada Cinsel ilişki görmek

Yorum: Rüyada cam kırığı tükürmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyalar eğer çok açık ve berrak ise yorumlanabilir. Genel bir şekilde bu rüyaların yorumu, rüya sahibinin hem gerçek hem de mecaz anlamda canının yanmasına neden olacak bir takım olaylar yaşayacağı ile yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada camide namaz kılmak

Rüyada cam kırıkları görmek

Mavi Deniz
Selamun aleyküm hocam. Ben rüyamda bir sürü evlerin camlarının kırıldığını ve bütün sokağı minik minik cam kırığı olduğunu gördüm ve onların üstünde yürüdüm. Fakat hiçbir yerime batmadı. Bazı Evler harabe gibi olmuştu. Nasıl bri rüyadır bu. Hayatıda önemli bir karar alma yolundayım. Kararımın hayırlı olmadığını habercisi mi diye endişeliyim.

Okudunuz mu?  Rüyada Cami minaresi görmek

Yorum: Rüyada cam kırığı görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan alacağın kararla ilgilidir veya ilgili değildir diyemeyiz bunu ancak Allah bilir. Ancak bu rüya başarısızlığa, yanlış kararlar almaya ve özellikle de kişinin hayal kırıklığı yaşamasına işaret olarak tabir edilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dile ve alacağın kararlarda bilenlere iyice danışarak hareket et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada et pişirmek

Kayıtsız Üye
selâmünaleyküm, şeffaf camdan bir vazo gözüme çarpıyor. içinde iki ufak çiçek var, vazo benim evimdeki vazolara benziyor diyorum . kenarından tutup kaldırmak isterken, elimde kırılıyor. çok üzülüyorum hemen kenara bırakıyorum. tam hatırlayamıyorum ama galiba içindeki çiçekleri koparıyorum. yorumlarsanız sevinirim..
teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada çevik kuvvet polisi olmak

Tohat
VE alayküm selam. Uzun bir süredir çalışıp emek verdiğin bir konunun çok güzel bir şekilde netice vereceğine, bu çalışma sayesinde kariyerin açısından önünün açılacağına ve iş hayatını büyük ölçüde kolaylaştıracağına böylece kariyerini olumlu yönde etkileyeceğine işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cumhurbaşkanını görmek

rüyada cam parçaları tükürmek, rüyada cam kiriklarinin vazoya donmesi, Rüyada Cam

Bu kategoride yer alan Rüyada cinayet görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cam kırılması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.