Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:41
missa
Abone

Birinde cin olduğu anlaşılır mı?

Birinde cin olduğu anlaşılır mı?

Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar. yaklaşık 9 10 aydır yoğun vesvese altındayım. Gecem gündüzüm endişe,kalp sıkışması ile geçiyor. Elim kolum kalkmıyor üzüntüden.Bi arkadaşıma bunu anlatmıştım. Onun babası bilindik bir cemaat ile iş birliği içinde ve cemaatin hocası da az çok bilindik biri. Bu hoca vasıtasıyla bir beyefendi benim bilgilerim ile bana cin musallatı olup olmadığına rica minnet bakmış. normalde herkese yapmıyor çünkü yapmak hoşuna gitmiyormuş. para falan da almıyor zaten. Neyse yapmış ve demis ki bu kızımızı cinler çok sıkıştırıyor. Bol bol okusun demiş. Bana bir kargo geldi. Iki tane muska gibi bir şey. Arapça dua var ama ne yazıyor bilemedim. irtibata geçip soramadım da. Muskalardan biri eve asılacakmış birini de ben üzerimde taşıyacakmışım. Ama benim bildiğim muska şirktir. Yani bunu uzerimde veya evimde bulunduramam sanırım. Yani muska şirk midir?
Bir de cinler vesvese verir mi? vesvese şeytan ve nefsin işi değil mi?

Okudunuz mu?  Meddi munfasıla örnekler

Yorum: Birinde cin olduğu anlaşılır mı?

arifselim
Hayırlı günler. Bu hissettiğin vesveseler sana musallat olmaları yada cinlerin seni rahatsız ettiği anlamını taşımaz. Para karşılığında bu tür şeyleri yapmayan kimselerin vereceği dualar okunabilir ve taşınabilir. Eğer o muskalarda sadece ayet ve güzel dualar varsa, sihir ve tılsımlar içermiyorsa onları kullanabilirsin. biz yinede sana sık sık felak, nas ve ayetel kürsi ayetlerini okumanı tavsiye ederiz.

Okudunuz mu?  Sadece Bayanların Gittiği Spor Salonuna Gitmek Caiz midir?

Kanser, Kanser vesvese

Bu kategoride yer alan Kötülük yapan kişiye karşı tavrımız nasıl olmalıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Birinde cin olduğu anlaşılır mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.