Anasayfa
28 Kasım 2022, 17:14
sizden2
Abone

Bir Rüyanın Tamamiyle Bilinçaltı Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Bir Rüyanın Tamamiyle Bilinçaltı Olduğu Nasıl Anlaşılır?

18-Unexpected
Merhaba. Sorumda da belirttiğim gibi;

• Rüyanın tamamiyle bilinçaltı olduğunu nasıl anlayabilirim?

• Gördüğümüz rüyamızda bize bilinçaltımızla bir mesaj verilebiliyor olabilir mi?

Mesela ben şöyle bir rüya görmüştüm, bunu yorumu olur mu?

Okudunuz mu?  Esmaül hüsna sırları doğrumudur ?

Selamın aleyküm. İlk öncelikle bu rüyam bilinçaltı olabilir mi bilmiyorum ama yine de kısaca anlatmak istiyorum. Rüyamda annemin eski evindeyim. Sevdiğim bir filmin 3.sü çıkmış ve o 3. filmde ise her şey gerçek, yani olaylar direkt bizim üzerimizde falan gerçekleşiyor. Neyse, evde çeşitli paranormal olaylar falan oluyor, ayrıca boyut değiştiriyor da olabiliriz yanımdakilerle ki yanımdakileri hatırlamıyorum kim olduğunu. Neyse, rüyamın bir yerinde mutfaktayız ve bir masanın etrafında toplanmışız. Bu varlıkla ya konuşuyoruz ve yanımıza gelmesini veya en azından bizimle konuşmasını istiyoruz ya da onu çeşitli bir ayinle yakalamaya çalışıyoruz aynı filmdeki ayine benzer bir şekilde. Tam bu yaratık gelmiycek falan diyor ve ayrılıyoruz ve sonra yaratık mutfak tavanından çeşitli bir şekilde bizi izliyormuştu ve biz arkamızı döndüğümüz ve gitmeye başladığımız anda o masanın hizasına kadar değişik bir şekle bürünerek indi. Sanırım o bir bebek yemişti. Neyse, rüyanın sonlarında biz bunu yakaladık bir şekilde ve öldürdük. Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Cünüpmüşüm hissi var ne yapmalıyım

Bu rüyamda gördüğüm bu imgeler filmde de var, yani filmde o yaratık boyut değiştirebiliyor ya da bizim boyutlarımızı değiştirip farklı boyutlara yollayabiliyor sanki gerçekmiş gibi. Ayrıca çeşitli şekillere, bir insan veya başka bir şeyin şekline bürünebiliyor. Çoğunlukla çocuk yiyor filmde. Tabi daha sonra filmdeki karakterler tarafından öldürülüyor. Aynı bu rüyada olanlar gibi ama bilinçaltı mı af edersiniz ama emin değilim, çünkü belki de rüyam aslında bu karakter üzerinden bir şey anlatıyor olabilir mi?

Okudunuz mu?  Gusülde küpe delikleri ıslanmayan kişi ne yapmalıdır ?

Yorum: Bir Rüyanın Tamamiyle Bilinçaltı Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Ensar
İzlemiş olduğunuz filimde bir hayli etkilenmişsiniz. Bu tür filimler gece uyuduktan sonra göz önüne gelmesi kaçınılmaz bir haldir. Bir müddet bu tür filimlerden uzak kalın derim. Yaratık ve sizi içten içe korkutan bu filimleri gece görür rüyanıza girerler. Tavsiyem bilinç altı sizi etkileyen filimlerden uzak durun.

Bu kategoride yer alan Burnum kanamıştı içinde kuruyan sümük veya kabuklar gusle engel olur mu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir Rüyanın Tamamiyle Bilinçaltı Olduğu Nasıl Anlaşılır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.