Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:44
Gusul
Yönetici

Eyeliner abdest geçirir mi

Eyeliner abdest geçirir mi

Kayıtsız Üye
SELAMIN ALEYKÜM kardeşlerim.
Deminden beri abdeste mani olmayan eyeliner bakıyorum. Su geçirip geçirmediğini nasıl anlayacağız ? Normalde abdest altıktan sonra akmıyor ama abdest aldıktan sonra özellikle gözüme elimi sürersem çıkıyor. Ara sıra topaklanma yapıyor. Kirpiğime gelirse muhakkak topaklanma yapıyor. Abdeste mani midir :((

Okudunuz mu?  Eşim sürekli vesvese yüzünden gusül abdestini tekrarlıyor boşanma derecesine geldik bu durumdan nasıl kurtulabiliriz ?

Yorum: Eyeliner abdest geçirir mi

arifselim
Aleykum selam. Eğer siz anlamıyorsanız üretici firmayı arayıp bu ürünün su geçirip geçirmediğini sormalısınız. Eğer su geçiriyorsa abdest geçerli olur. Yok eğer bir tabaka oluşturuyor ve su geçirmiyorsa abdest geçerli olmaz.


eyeliner abdest geçirir mi

Bu kategoride yer alan Sabahleyin idrar yaparken gelen beyaz yapışkan sıvı gusül abdesti gerektirir mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eyeliner abdest geçirir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.