Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eşini tuvalette görmek

Rüyada eşini tuvalette görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada eşimin tuvalette ağlarken bulmak.
Rüyamda uykumdan uyanıyorum ve eşime bakınıyorum.
Ve evin içerisinde dolaşmaya başlıyorum.
Ve eşimi tuvalette ağlarken buluyorum. Bunu sana kim yaptı diyorum o da cevap olarak. Kucağında beyaz giyimli sarı saçlı çocuk tutan 3 yaşlı çirkin kara çarşaflı kadınları gösteriyor. Yalnız ben onlara yöneldiğimde kadınlardan biri kapının orada yere yatıyor ve çocuğuda yanına yatırıyor. Ve uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Fok Balığı görmek (İmam Nablusi)

Bu olaydan 1 hafta önce rüyamda 3 beyaz iri yumurta gördüm.

Daha önce ki hafta ise rüyamda çalıştığım iş yerindeki otel müdürü Sabri Bey den siyah Range Rover marka bir araç satın alıyorum bu arabanın içinde 4 beyaz tesbih var ve bana satan kişi bunun 1 tanesi senin 1 tanesi Antalya Kemerde yaşayan arkadaşının 2 tanesini de istediğine ver diyor. Ve ben yola çıkıyorum emaneti teslim etmek için ve tesbihi arkadaşıma veriyorum. Ondan sonra tekrar yola çıkıyorum ve bir ışıkta durdum sonrasında ise uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Fırın görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada eşini tuvalette görmek

Tohat
İlk rüyanda senin canını sıkan ve huzursuz eden düşüncelerden kendini arındırman ile huzuru yakalamaya çalışacağına, umutlarının yeşereceğine, mutlu olmak için elinden geleni yapacağına delalet ettiği gibi aynı zamanda maneviyatına da önem verip ağırlık vermen ve dünyalık işlerinden dolayı ikinci plana atmaman gerektiğine yöneliktir.
İkinci rüyanda ise iş hayatında görevini layığıyla ertelemeden, zamanında ve hakkını vermekle alakalı olup sana olan güveni zedelememen gerektiğini gösterir. Allah’ın rızasını kazanmaya çalışman veya buna önem veren bir kadına işaret etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada esaretten kurtulmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eşini tuvalette görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.