Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:17
missa06
Abone

Birinden şüphelenmek günah mı

Birinden şüphelenmek günah mı

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm iyi akşamlar

bir tavuğumuz kayboldu çalındı veya köpek falan yedi ama köpek yediğini hiç sanmıyorum çünkü köpek yese en küçük zayıfını yer ve ortada hiç tüy falan hiçbir kalıntı yok. Araba çarpmış ta olabilir ama çöplerin içindede ölüsü yok yerlerde kan vb.

Okudunuz mu?  Eşim artık beni sevmediğini ve istemediğini söyledi

Böylece ben çalındığını düşünüp birisinden şüpheleniyorum ve aileme bunu söyledim ama yapacak bir şey yok yani kesin bir şey yok şüphelenmek günah mıdır?


Yorum: Birinden şüphelenmek günah mı

arifselim
Aleykum selam. Sağlam ve geçerli bir delilin olmadığı sürece falanca yapmış olabilir demek günahtır ve asla caiz değildir. Ancak bir nedenin veya bir delil olursa o zaman mazur görülebilir ama bunlar olmadan biri hakkında böyle düşünmek yanlıştır.

Bu kategoride yer alan Evliyken başka bir nikah kıyılır mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Birinden şüphelenmek günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.