Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:47
sizden6
Abone

Allah Dediğimizde Rabbimiz Neden Buyur Kulum Der?

Allah Dediğimizde Rabbimiz Neden Buyur Kulum Der?

Kuldurdileyen
Gönlün dilimidir bu, gönülle duyulan. Bir sen varsın, ve yine sen. Hakikat sen. Sen cevabın sahibisin. Her cevap sadece senin katında. Sevenler, gönül sahiplerimi duyar bunu, beni an, beni sev davetini. Allah her kulunun çağrısına icabet eder, her kuluna yardım eder mi?

Okudunuz mu?  Duada herşeyin hayırlısını istemek

Yorum: Allah Dediğimizde Rabbimiz Neden Buyur Kulum Der?

Kuldurdileyen
Birinci gayesi sadece dünya da biraz rahat olan emeklerine karşılık topraktan biraz toz aldı da şimdi, ağlayacak göz ve o gözde yaş bulamayacak kadar fakir kaldı. Bir sevdaya düşüp, gönül savaşına girip, nefsine savaş açan, yüreğine kor aldı, yandı da aşk sofrasında fakir kalsa da umursamadı, verdi yokluk derdini, kurtuldu kalbindeki tüm gayelerden, aşk aldı.

Bu kategoride yer alan İslam Da Dans Etmek Ve Müzik Dinlemek Günah Mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah Dediğimizde Rabbimiz Neden Buyur Kulum Der? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.