Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:15
missa07
Abone

Sabah ve akşam namazı vakti

Sabah ve akşam namazı vakti

Kayıtsız Üye
Güneş battıktan itibaren akşam namazı kılınır mı ? Aynı şekilde güneş doğduktan itibaren sabah namazının vakti çıkmış mı oluyor ?
Sadece güneşin batış ve doğuş saatine bakarak akşam ve sabah namazlarımızı kılabilir miyiz ezanı duymasak dahi ?

Okudunuz mu?  Gıybet ve iftira hakkında hadisler

Yorum: Sabah ve akşam namazı vakti

Kayıtsız Üye
Imsak vaktinin girmesiyle sabah namazının vakti girmiş olur. Güneş batınca da akşam vakti girer, ezanı duymasan da kilabilirsin ama saate bakıp kilman lazım tabiki
Güneşin doğuşu ile de sabah namazı vakti bitmiş olur.

Bu kategoride yer alan Gıybet Ettim çok pişmanım Rahatsızlık Duyuyorum Ne Yapmam Gerekiyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah ve akşam namazı vakti Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.