Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:48
sizden6
Abone

Herşeyi Herkesi Sildim Doğru Mu?

Herşeyi Herkesi Sildim Doğru Mu?

asayis44
Selamün aleyküm direk konuya girmek istiyorum ben sürekli olarak Instagram da dolaşan vaktinim çoğunu orda ana sayfayı yenilemek ile geçiren biri aynı zamanda sevgili olarak değilde kız arkadaşlarım vardı sürekli olarak onlar ile irtibata geçer tabiri caizse geyik sohbeti yapar zaman öyle giderdi bunun yüzünden ibadet etmek istersem yapamaz dim bu bunun sebebimiydi bilmiyorum ama arkadaş çevrem de çok kendim gibi yanlış insanlardı olmaması gereken neler varsa yapardık ben bir gün tüm sosyal medya hesaplarimi sildim numaramı sildim değiştim sadece ailem de var numaram bu yaptığım doğru bir şey miydi onlarla vakit harcadım bir hakları var mıydı haber vermem gerekirmiydi yani sizden öğrenmek istediğim bu karar doğru bir karar mı yanlış mı bunu bilmek istiyorum yine irtibata geçip durumunu anlatmak gerekirmi.? Şimdi aksatsamda namaz kılıyor zikir ediyorum gözümü haramlardan sakiniyorum

Okudunuz mu?  Bir İmam Bilmeden Cünup Namaz Kıldırırsa Ne Yapmalıdır?

Yorum: Herşeyi Herkesi Sildim Doğru Mu?

Tohat
İslamın ve İslam hukukunun kadın erkeğe bakış açısı bellidir. Haramlardan uzak durarak kendinize iyilik ettiniz. Mübarek olsun. Kaldı ki boşa vakit harcamak bir Müslümana yakışmaz. Arkadaşlarınız hem cinsini olanlarla konuşmanıza bir beis yok ancak karşı cinsle olan münasebet ancak zaruret halinde olmalıdır.

Bu kategoride yer alan Çalgı Aletleriyle İlgili Hadis başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Herşeyi Herkesi Sildim Doğru Mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.