Anasayfa
14 Kasım 2022, 2:50
sizden2
Abone

Ameliyat Nedeniyle Gelen Kanama Ve Akıntı

Ameliyat Nedeniyle Gelen Kanama Ve Akıntı

PisiPisi
Ben bir yara nedeniyle dış cinsel organ bölgesinden bir operasyon geçirdim. Dikişlerden az miktarda da olsa sürekli sızıntı şeklinde kan ve iltihaplı akıntı geliyor. Bu kanama ve akıntı abdeste ve namaza engel midir?

Okudunuz mu?  Birden bitmiş halde inen sureler

Bir de normalde sağlıklıyım ama şuan dikişlerimin açılmaması için eğilemiyorum, bu nedenle oturduğum yerden namaz kılabilir miyim?


Yorum: Ameliyat Nedeniyle Gelen Kanama Ve Akıntı

muvaffak
Sağlık durumunuzdan dolayı, dikişlerinizin açılıp tedavi süresinin uzamaması adına oturarak namaz kılmanızda fayda vardır.

Bu kategoride yer alan Sabah namazı vakti geçtikten sonra başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ameliyat Nedeniyle Gelen Kanama Ve Akıntı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.