Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:46
missa0
Abone

Olymp Trade Caiz Mi?

Olymp Trade Caiz Mi?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum kardeslerim , Aklima bir soru takildi ikili opsiyonlar caiz mi? yani ben bunu şansla değilde taktiklerle kazanmaya çalışıyorum ,şimdi bu kumar mı?


Yorum: Olymp Trade Caiz Mi?

muvaffak
Olymp Trade, döviz kurlarının yükselmesini veya aşağı düşmesini tahmin etmek suretiyle para kazanılmasını vaadeden sitedir. Bu örnekten genel bir çıkarım yapacak olursak şans oyunlarının ve kumarın mantığı da aynı şekilde tahmine ve şansa dayanır. Bilimsel/ilimsel hiçbir dayanağı olmayan bu tür para kazandırmayı vaadeden yerler, kumar oyunları gibi haramdır. Paranın kazanılması durumunda faizli hesaplara para düşmekte, bu da bir kez daha haramın içine düşülmesine yol açan bir sebeptir.

Bu kategoride yer alan Sesi güzel diye kuran dinlemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Olymp Trade Caiz Mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.