Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:26
sizden2
Abone

Golf Oynamak Günah Mıdır?

Golf Oynamak Günah Mıdır?

alonsof1
Selamunaleykum. Golf oynamak günah mıdır?
Bir resim gördüm, ve o resimde golf oynamanın çok büyük günah olduğu yazıyordu bu doğru mu?

O golfteki top ve tutacağını dikey olarak ters çevirdiğimizde camii kubbesi oluyormuş ona vurmak gibi oluyormuş.

Okudunuz mu?  Zühre vakti ne zamandır? Günün hangi saatine denk gelir? Ne zaman dua etmek daha iyidir?

Çimende oynandığı için ise yeşil renk İslam ın rengi olduğu için ayak ile basmak günahmış.

Ben telefona indirip oynamak istiyorum günah mıdır?


Yorum: Golf Oynamak Günah Mıdır?

mikaela
Aynı görüntüyü bende gördüm ama bu çok saçma ve zorlama bir tespitti. İnsanları birbirine düşürmeye ve kılı kırk yararak kurallar ortaya koymaya gerek yok bence. Golfü oynayan gideyim de İslama tepik vurayım, buradan topa bakınca camiiye benziyor diye oynamıyor, 21.yydayız, herkes herkesin inacına saygı duyuyor. Golf belki şundan dolayı caiz olmayabilir ; golf sahası için bazen çok fazla ağaç kesiliyor. Ama müslüman, hristiyan ve inançsız insanların, herkesin dünyayı koruduğu ve çevreye saygı duyduğu bir dönemdeyiz,belki de gerçekten çıplak araziler çimlendiriliyordur. İslam bu kadar zorlama bir din değil bence ve bu tip soruları görünce gerçekten garip hissediyorum; fotoğraf çekmek günah mıdır vs tarzı. Üsteli sadece telefona indirip oynamaktan bahsetmişiniz. Golfün oluşturulma amacı eğlence, tıpkı diğer oyunlar gibi, kimse İslamı aşağılamak için oluşturmadı, üstelik bitkiler zaten yeşildir, sırf İslam rengi diye mor renge mi çevrilmeli çimenler? İnsan aklıylan pek çok şeyi ölçebilir. İyi günler

Bu kategoride yer alan Müslüman olmayanın Ramazan Bayramı'nı kutlamak günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Golf Oynamak Günah Mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.