Anasayfa
31 Ağustos 2022, 11:21
missa
Abone

Altında Yahya Yazan Ayakkabı Giymek Caiz Mi?

Altında Yahya Yazan Ayakkabı Giymek Caiz Mi?

Kayıtsız Üye
Benim bir çift postalım var ve altında ve içerisinde Yahya ismi yazıyor (marka olarak). Bu ayakkabıyı giymek dinen uygun mu?


Yorum: Altında Yahya Yazan Ayakkabı Giymek Caiz Mi?

Omer Faruk
Peygamber isimleri kutsal değildir kardeşim. Hiçbir zararı yoktur. Örneğin: Muhammed arapçada övülmüş demektir. Kişinin kastı Hz. Muhammed olmaksızın sırf anlamından dolayı bir markayı ÖVÜLMÜŞ anlamında Muhammed koyması mümkündür.

Bu kategoride yer alan Müslüman olmayana selam vermek dinimizce caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Altında Yahya Yazan Ayakkabı Giymek Caiz Mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.