Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:37
sizden7
Abone

Altında haftanın dört günü yazan çorapları giymek sakıncalı mı ?

Altında haftanın dört günü yazan çorapları giymek sakıncalı mı ?

alonsof1
Selamun Aleykum arkadaşlar. Dün akşam saatlerinde bir mağazadan kendime bir çorap aldım alırken paketli olduğu için her tarafını göremedim ama genel olarak iyi olduğu için aldım eve geldim. 5 çift çorap ve her çorabın altına haftanın beş gününü yazmışlar tabi hemen birinin altında Friday yani Cuma yazınca bunu giymeyecektim ve bunu attım.
Kaldı dört tane onlarda da pazartesi salı çarşamba perşembe yazıyor tabi ingilizce olarak şimdi peki arkadşlar Cuma yazan çorabı attım peki bunları da atmalı mıyım ? Yoksa bu 4 gün giymekten her hangi bir sakınca yok mu ?
Saygılar sevgiler….

Okudunuz mu?  Evde cemaat olmak için en az kaç kişi olmalıdır

Yorum: Altında haftanın dört günü yazan çorapları giymek sakıncalı mı ?

imam
Çorabı neden atıyorsunuz din açısından ne gibi sakıncası var?

Coraplardaki yazının sadece bir sakıncası varsa o da camide cemaatle namaz kılarken arkamızda namaz kılanın gözüne ilişmesidir. Yazıyı okursa namazı bozulur

Okudunuz mu?  Mezar taşına resim koymak caiz mi?

Yorum: Altında haftanın dört günü yazan çorapları giymek sakıncalı mı ?

alonsof1
Nasıl yani hocam çorabın tabanında yani ayak altında Cuma yazıyordu. Onun için attım bunu giymek istemedim. Diğer günler de yazıyor pazartesi den perşembeye onları giymenin sakıncası var mı ?

Birde nasıl yani namaz esnasında yazı okuyunca namaz bozuluyor mu mesela ben namaz kılarken önümdeki kardeşimin tişörtündeki bir yazıyı okudum benim namaz bozulacak mı yoksa o tişörtü giyen yazılı çorabı giyenin mi bozulur ?

Okudunuz mu?  Yemin kefareti için neden 3 gün oruç tutmamız lazım?

Teşekkürler…

Bu kategoride yer alan Evde bulunan cevşen / muska gibi şeyler. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Altında haftanın dört günü yazan çorapları giymek sakıncalı mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.