Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:36
sizden1
Abone

Allah benim mutlu olmamı istemiyor

Allah benim mutlu olmamı istemiyor

Etsa
2012 de amcam vefat etti hemen ardından 5 ay sonra diğer amcam 2013 , 2015 de babannem 2004 de dedem, 2017 de halamın oğlu herkesi gömdüm , 2018 de anannem ve dayım ve en son 2019 da 7. Yılımıza birlikte gireceğim kız arkadaşımı öldürdüler bu nasıl bir hayat ve bu nasıl bir sınav kaç ölü gördüm şu an alkol ve başka şeylerle ayakta durmaya çalışıyorum çok kötüyüm ve hayatım o kadar kötü ki ben bunu niye hakkettim diyorum çok kötü şeyler yapıyorum ve herşeyi sorguluyorum Allah benim mutlu olmamı istemiyor mu diyorum.
Ben herkesi gömdüm fakat kız arkadaşımı gömerken kendimi gömdüm şunu yap bunu yap demeyin kafamı yukarı kaldırıp Allah km seni çok seviyorum ama neden bana diyorum bu acı beni bitiyor ve yavaş yavaş yok olup inancımı sorguluyorum .

Okudunuz mu?  Hesabımın silinmesini ve eski açtığım konuların,girdiğim şeylerin silinmesini istiyorum

Yorum: Allah benim mutlu olmamı istemiyor

Kuldurdileyen
İnsanın ölmesi doğal, ölmemesi tuhaf olur. İçki içip, kız arkadaş istemeyi doğal bulması sonrasında inancını sorgulaması da doğaldır. Üzülme sende her şey doğal, tabii seyrinde ilerliyor hayatın. Nasıl yaşıyor ve nerede olmayı diliyorsan oraya emin adımlarla gidiyorsun. Zaten bana şunu bunu yap demeyin derken yolunu takdir ettiğini ve asla değiştirmek istemeyeceğini de belitmişsin. Ama Allah benim mutlu olmamı istemiyor demişsin işte orda dur. Allah sınavın süresince sana mühlet verdi sana kötü bir şey yapmaz, senle kendin uğraşıyor, sana sen zarar veriyorsun. Allah zarar vereceği zaman parmakların kalem tutamaz haberin olsun.

Okudunuz mu?  Kayıp eşya şeytandan mı?

Yorum: Allah benim mutlu olmamı istemiyor

Kayıtsız Üye
iman etmek ve Allah a sığınmak; fırtınaları dindirmez, denizi durultmaz. insana fırtınanın içinde dalgaların arasında, yolculuk edecek emaneti ve sükuneti kazandırır. Allah ı sığınmanın kriterlerini de biz belirleyemeyiz. Kendisinin isteyip bildirdiği şekilde bunu yapmamız gerekir.

Okudunuz mu?  Ana ve baba bedduası tutar mı?

Yorum: Allah benim mutlu olmamı istemiyor

vel Fecr
Allah rasulu aleyhisselatu vesselam,
doğmadan önce babasını kaybetti
doğdu 6 yaşlarında annesini kaybetti
uhudda amcası Hz hamza şehit oldu
erkek çocukları öldü
ve daha niceleri.
ancak Allah rasulü aleyhisselatu vesselam efendimiz bir kere kalkıp Allah benim mutlu olmamı istemiyor demedi.

Okudunuz mu?  Dua ile hayırsız hayra çevrilir mi

musibet ibret alınırsa nimettir, ibret alınmazsa zillettir meskenettir.
işte dünya, işte imtihan, işte musibetler,
bize düşen bunlara sabreylemek ve imtihanı kazanmaya çalışmak.
son nefesimizi müslüman olarak vermeye çalışmak.
korkumuzda umudumuzda Allahadır.

Bu kategoride yer alan Elisa isminin Hz. Zekeriya'nın hanımının adı mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah benim mutlu olmamı istemiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.