Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:28
sizden2
Abone

Kasiyerin Fazla Para Alması Haram Mı

Kasiyerin Fazla Para Alması Haram Mı

Yüzer
S.a hocam ben eve zamanında kasiyer iken 9.50 şeyi 10 TL ye satıyordum 60 TL günlük alıyordum aldığım para bana haram mı oluyor ne yapmalıyım çok pişmanım 2 sene önce oldu


Yorum: Kasiyerin Fazla Para Alması Haram Mı

Ensar
Aldığınız bu paralar muhakkak ki haramdır. Allahtan nasuh tövbe etmelisiniz. Allah muhakkak ki af edendir. Yapmış olduğunuz şeyin sonucunda o kişilere ulaşamayacağınızdan dolayı aldığınız bu ücretlerin karşılığında onlar adına bir fakire verin ve yaptıklarınızı tekrarlamamak üzere Allah’a tövbe edin. Eğer gerçekten pişmansanız ve yarınki hesaptan korkuyor sanız, zamanında aldığınız paraların karşılığının tamamını fakirlere verin.

Bu kategoride yer alan Masaj yapmak hakkında sorular başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kasiyerin Fazla Para Alması Haram Mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.