Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:32
missa0
Abone

İncil Satmanın Hükmü Nedir ?

İncil Satmanın Hükmü Nedir ?

Kayıtsız Üye
Bi tanıdığım var (yurtdışında yaşıyoruz) ve kitapmağazası var.. ve hertürlü kitap satıyor, ne ararsan var.. (incilden, okul kitapları, kuran, ateistlerin kitapları.. yani iyi kötü ne varsa herşey var..) bu incil,..,.. satılmanın haram olduğunu biliyorum, fakat daha fazlasıda varmı ? İnsan bu nedenden dolayı dinden çıkarmı?

Okudunuz mu?  Aile İçi İletişim nasıl olmalı?

Yorum: İncil Satmanın Hükmü Nedir ?

Ensar
Başkalarının yazmış olduğu kendi heva ve heveslerine göre Allahın ayetleri ni değiştirip piyasaya incil diye insanları bu halde kandırıyorlar bizlerde bu sıradan olan kitapları incil diye satıp bundan istifade edemeyiz. Bu kitapları satmaya bilirsiniz bu sizin kararınız ancak şunu da unutmamalıyız ki o içeriği okuyup kirletilen akıllardan da sorumlu sunuz.

Bu kategoride yer alan Kuranda adı geçen 25 peygamberlerin ismi nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İncil Satmanın Hükmü Nedir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.