Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:42
missa0555
Editor

Nasıl Dua Edeceğimi Bilmiyorum

Nasıl Dua Edeceğimi Bilmiyorum

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Benim evlenmek istediğim biri var anladığım kadarıyla ailelerde istiyo. Hep hayırlısının olmasını istiyorum. Ama nasıl dua etmem gerektiğini bilmiyorum. Allah dua ettiriyosa karşına çıkardıysa bir sebebi vardır muhakkak denilir hep. Allahım ben onunla evlenmek istiyorum diye dua etmek istemiyorum ama içimde bir his var olucak biliyorum ama nasıl dua edeceğimi bilmiyorum. Isyana ya da hayırsızsa bile olsun kapısına çakmayan bir dua istiyorum mümkünse

Okudunuz mu?  Çalışma, rızık ve kader arasındaki ilişki nedir?

Yorum: Nasıl Dua Edeceğimi Bilmiyorum

SessizAdam
Ben çok dindar biri sayılmam hatta bir çok konuda dini bilgim de azdır.
Ama naçizane sana kendimin ne yaptığını söyleyim ;
Ben bunaldığım da Darlanmış hissettiğimde yada bazen hiç bir şey yokken keyifliyken Allah’la konuşuyorum daha doğrusu anlatıyorum ve yardım istiyorum (zaten her şeyi bildiğini biliyorum ) ama tüm duygularımı hislerimi ne biliyim bazen sabah ezanı okunurken bazen gece herkes uyuduğunda vs . Çoğu zaman beni yanlışa düşürme diyorum Allanım biz aciziz sen bizi bildiğimiz bilmediğimiz tüm kötülüklerden koru diyorum, insanlara dua ediyorum herkese darda kalana muhtaca ne biliyim belki bu yöntem yanlış ama bu bana huzur veriyor. Allah’tan başka kimsem yok konuşuyorum hep işte 🙂 kalbimde bir sıcaklık hissediyorum bu şekil Konuşurken .

Okudunuz mu?  Erkeğin kırmızı tişort veya kırmızı gömlek giymesi islami yönden sakıncalımıdır?

Allah herkesin gönlündekini hayırlı kılsın ve gönlüne göre versin .

Bu kategoride yer alan Namaz kılarken sureyi unutmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nasıl Dua Edeceğimi Bilmiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.