Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:32
sizden2
Abone

Haram ve helal para ile alınan bilgisayar

Haram ve helal para ile alınan bilgisayar

numan3434
Selamun Aleyküm. Çoğunluğu haram para olan, hem haram hem de helal para karışımı ile alınan bir bilgisayar var. Bu bilgisayar ile işlerimi yaparsam kazancım haram mı olur? Yoksa bu bir vesvese hali mi? Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Allah Allah'ta İnsan insan değil cümlesi

Yorum: Haram ve helal para ile alınan bilgisayar

Kayıtsız Üye
Güzel bir tevbe et kardeşim bir daha geri dönmemek koşulu ile. ALLAH samimi tevbeleri kabul edeceğini belirtiyor. Paran olduğu zaman yenisini al onu da sat fakir, garibana ver. Vesvese de verir şeytan özellikle bu tarz ince konularda unutma. Ha birde bir kaç insana daha sor bu soruyu kalbin mutmain olsun. Son kararı kendin ver.

Bu kategoride yer alan Sıkışık abdestle namaz kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Haram ve helal para ile alınan bilgisayar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.