Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:46
kadin
Yönetici

Adetli Kadın Secde Ayeti Duyarsa

Adetli Kadın Secde Ayeti Duyarsa

Hesna
Adet veya loğusa durumunda olan bir kadın, namaz kılmakla mükellef olmadığı için secde kendisine vacip değildir. Cünüp olan için bu böyle değildir. Cünüp olan kimse, kadın olsun erkek olsun eğer secde ayetini duyarsa tilavet secdesi vacip olur. Temizlendikten sonra bu secdeyi yerine getirmeleri gerekir.

Kaynak:
1) Büyük Kadın İlmihali, Rauf Pehlivan


Cevap: Adetli Kadın Secde Ayeti Duyarsa

imamhatipli42
Adetli kadın ile cünüp kadın arasındaki farkı güzel bir şekilde belirtmiş. Allah (cc) razı olsun.

Okudunuz mu?  Kadınlar için kaş almak, kaşları yolmak, yüzdeki kılları gidermek, kaşların arasında ve kenarlarında biten kılları almak

adetliyken tilavet secdesi yapılır mı, Adetliyken secde ayeti duydugumuzda sonradan yapmamiz lazimmi, adetli kadin tilavet secdesi dinlerse

Bu kategoride yer alan Kadının Doğumda Sancı Ve Ağrı çekmesi Tevratta Kadının Lanetlediği?? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adetli Kadın Secde Ayeti Duyarsa Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.