Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:17
sizden3
Abone

Bir İstek: Nusret ve Galebe duası

Yorum: Bir İstek: Nusret ve Galebe duası

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum…sizlerden bir Ricam olucak..ben sizden Nusret ve Galebe Duası’nı eklemenizi isteyecektim…Ben bir iki kaynaktan okudum fakat çok karışıktı bir şey anlayamadım..Umarım en güzel şekilde burda tekrar okurum Allah Razı olsun..Rabbim Yar ve yardımcımız olsun İnşAllah..Selam ve Dua ile..

Okudunuz mu?  Medet ya abdulkadir geylani demek caizmidir?

Yorum: Bir İstek: Nusret ve Galebe duası

Omer Faruk
Güzel kardeşim,

En geçerli dua bedenen yaptığın duadır. O da Rasulullah gibi savaşa hazırlanacaksan her türlü tedbiri alıp, hazırlıklarını yapıp en son dua etmendir. Rasulullah’tan varid NUSRET ve GALEBE duası diye bir dua yoktur. Ama Rasulullah, yenildiğinde de, düşmanlarına galip geldiğinde de ümidini kesmeden, Kur’an’ın emri gereği dua etmeye ve tedbir almaya devam etmiştir.

Okudunuz mu?  Vesvese daralma

En güzel dualar, Kur’an’da, Rabbena (Ey Rabbim) ve Gul (de ki) diye Rabbimizin bize öğrettiği dualardır. Bunlar bile fiil olmadan hiçbir işe yaramazlar. Bugünkü müslümanlar dilleriyle az dua ettiklerinden değil, bedenleriyle asıl duayı kaçırdıklarından kaybediyorlar.

Rabbim bizi kendisine hakkıyla dua edip, duası kabul edilenlerden eylesin, amin.

Okudunuz mu?  Tartışmak nikahı bozar mı

Yorum: Bir İstek: Nusret ve Galebe duası

Kayıtsız Üye
Efendimizin ahlakı kuran ahlakı olduğu için en güzel şekilde rehber olup bize nasıl dua yapmamız gerektiğinide öğretmiş bu şekilde söylemeniz efendimizi devre dışı bırakmak gibi olmuş sanki…


nusret ve galebe duası ne zaman okunur, nusret ve galebe duası, nusret ve galebe duasının fazileti

Bu kategoride yer alan Hanefi ya da Şafi mezhebinde Gusül abdestinde sıra önemli midir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir İstek: Nusret ve Galebe duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.