Anasayfa
11 Şubat 2022, 12:19
sizden03
Abone

Sanal alemde söylenen yalanlar kul hakkına girer mi?

Sanal alemde söylenen yalanlar kul hakkına girer mi?

maria
Yalan söylemekle karşıdaki zarara uğratıldığına kul hakkı çiğnenmiş olur. Bu durum sanal oratmda olsun gerçek ortamda olsun fark etmez. Yalan söyleyen bir kimse tevbe ederse günahı affolabilir. Kul hakkı için ayrıca yalan söylediği kişiyle helalleşmesi gerekir.


Cevap: Sanal alemde söylenen yalanlar kul hakkına girer mi?

BirTürk
Bence tanimadiginiz kişiyle muhatab olmassak böyle kul hakki ile felan karsilasmayiz demem sudurki bizler düzgün yerlerde gezersek , dürüst davranirsak , doğru sitelerde bulunursak , interneti düzgünce kullanirsak gibi bir sürü örnek verebilirim o zaman bence kul hakki felan kalmaz diye size yardımcı olmaya calistim sakin yazdiklarimi yanlis anlamayin cevabim tüm müslümanlik adinadir.
Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Zuhri ahir namazı nedir? Bidat mıdır?

Hoca
forumduasi.com/sohbet-muhabbet/33995-internette-sanal-ortamda-soylenen-yalanda-da-gunahtir.htmlİnternette sanal ortamda söylenen yalanda da günahtır

cevabın bu linkte kardeş


yalan kul hakkı mıdır

Bu kategoride yer alan İntiharı meşru kılan durum varmıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sanal alemde söylenen yalanlar kul hakkına girer mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.