Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:40
Atasozleri
Abone

Vakitsiz öten horozun başını keserler atasözünün anlamı

Vakitsiz öten horozun başını keserler atasözünün anlamı

Hoca
Vakitsiz öten horozun başını keserler.
Her işin olduğu gibi, her sözün de uygun bir yeri ve zamanı vardır. Uygun olan bir zamanda söylenmeyen, yerli yersiz ortaya atılan, densizce sarf edilen sözler birilerinin tepkisini çeker; rahatsızlığa neden olur, büyük zarara yol açar.


Cevap: Vakitsiz öten horozun başını keserler atasözünün anlamı

GÖKŞİN
Söylenilen sözleri zamanında ve vaktinde söylenir ise etkili olmakta ve zamanında yada yerinde söylenmez ise büyük zararlara uğraya bilirsiniz.Bu sebeple kişiler nerede ve nasıl konuşacaklarını bilmelidir.

Okudunuz mu?  Hak yerini bulur atasözünün anlamı

Cevap: Vakitsiz öten horozun başını keserler atasözünün anlamı

semaur
zamansız öten hesabını verir


Cevap: Vakitsiz öten horozun başını keserler atasözünün anlamı

Kayıtsız Üye
Her isin baslangıcı vardır her söz zamanında ve yerinde söylenmelidir


Kayıtsız Üye
Çok güzel bir site harika yapmislar

Okudunuz mu?  İyilik eden iyilik bulur atasözünün anlamı

vakitsiz öten horoz ne anlama gelir, vakitsiz öten horozun başını keserler atasözünün hikayesi, Vakitsiz öten horozun başını keserler

Bu kategoride yer alan Kötü komşu insanı (adamı) hacet sahibi eder atasözünün anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vakitsiz öten horozun başını keserler atasözünün anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.