Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:53
sizden05
Abone

İmam nikahı kıyma yasağı kalktı mı?

İmam nikahı kıyma yasağı kalktı mı?

ezgi06
arkadaşlar imam nikahı kıyma yasağı kalktımı?yine cezası varmı?gazetede okudum artık suç olmıcak kıyılabilcek diye ama ne zamandan sonra belli değildi.bi bilginiz varmı.


Cevap: arkadaşlar imam nikahı kıyma yasağı kalktımı?

Hoca
< arkadaşlar imam nikahı kıyma yasağı kalktımı?yine cezası varmı?gazetede okudum artık suç olmıcak kıyılabilcek diye ama ne zamandan sonra belli değildi.bi bilginiz varmı. >
zaten yasak yoktu ki:) resmi nikah kıyıldıktan sonra sorun olmaz ama resmi nikah yoksa dini nikah kıyılması yasak ve en düşük cezası 6 aydan başlıyor.

Okudunuz mu?  Erkeklerde Gece Boşalması

Yanıt: arkadaşlar imam nikahı kıyma yasağı kalktımı?

imamhatipli42
Bence çok doğru bir yasa kimse kendine kolay kapı aramasın önce resmi nikah sonra dini nikah.


imam nikahı yasak mı

Bu kategoride yer alan Suya (havuz) bulaşan necaset nasıl temizlenir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İmam nikahı kıyma yasağı kalktı mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.