Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:15
sizden3
Abone

Bayanlar kendi aralarında cemaatle namaz kılabilirler mi?

Bayanlar kendi aralarında cemaatle namaz kılabilirler mi?

kevasor47
Selamınaleyküm ve rahmetullahu ve berakatu hocam bayanlar herkes kendi başına namaz kılıyor neden acaba bir bilgi verirseniz çok makbule geçersiniz şimdiden cevaplarınız için RABBİM (C.C) razı olsun Birde bayanlar imamlık ve müezinlik yapabilirlermi?

Okudunuz mu?  Marketten et aldım helal mı diye sordum evet dediler yenir mi?

Cevap: Bayanlar kendi aralarında cemaat namza kılabilirler mi?

Şema
< Selamınaleyküm ve rahmetullahu ve berakatu hocam bayanlar herkes kendi başına namaz kılıyor neden acaba bir bilgi verirseniz çok makbule geçersiniz şimdiden cevaplarınız için RABBİM (CC) razı olsun Birde bayanlar imamlık ve müezinlik yapabilirlermi? >
ve aleykumusselam. tabiki kılabilirsiniz.

Okudunuz mu?  Ferit aydın hakkında ve itikadı ile ilgili gerçek bilgi arıyorum.

Cevap: Bayanlar kendi aralarında cemaat namza kılabilirler mi?

Kayıtsız Üye
kılabilirler. çünkü cemaatle namaz kılmak erkeklere mahsus değildir. ümmü varaka örneği var. kıldıkları namaz sahihse neden mekruh kabul ediliyor? kime göre neye göre? kadınlar normal erkeklerle beraber cemaatle de namaz kılarlar. hz Muhammed döneminde de aynı erkekler gibi kılmıştırlar. hadislerde açık. ki kadının cemaatle namaz kılması için hz Meryem örneği de vardır. hz Meryem tek başına namaz kıldığı halde Allah’tan ‘git rüku edenlerle beraber eğil ‘ diye emir almış ve bunu uygulamış ancak yahudilerin saldırısına uğramış. yahudiler gibi engelleme olmaz.

Okudunuz mu?  Kıyafetlere bulaşan pislik (meni, mezi) hakkında büyük şüphem var

kadınlar kendi aralarında cemaatle namaz kılabilir mi, kadınlar cemaatle namaz kılabilir mi, kadınlar kendi arasında cemaatle namaz kılabilir mi

Bu kategoride yer alan İç çamaşırında leke olması gusül gerektirir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bayanlar kendi aralarında cemaatle namaz kılabilirler mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.