Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:14
sizden02
Abone

Müzik (sanatçıların albümü) indirmek …..

Müzik (sanatçıların albümü) indirmek …..

zikir99
Hocam aklıma takılan soru şu…. internetten sanatçıların albülerini indirmek günahmıdır.. Benim aklıma gelen kul hakkı çünkü onca sanatçılardan hiç birisi helal etmiyor hoş görmüyor bu durumu doğal olarakta indirilen her bir şarkı kul hakkına giriyor …Rabbimizin affetmediği şeylerden biriside kul hakkı açıkcası söylemek gerekirse bende indirdim peki bu durumda ne yapmalıyız …….teşekkürler iyi forumlar…..

Okudunuz mu?  Farz namazlarında 3.ve 4.rekatta zammı sure okunmaz mı ? yeni duydum doğrumu ?

Cevap: Müzik (sanatçıların albümü) indirmek …..

Hoca
< Hocam aklıma takılan soru şu…. internetten sanatçıların albülerini indirmek günahmıdır.. Benim aklıma gelen kul hakkı çünkü onca sanatçılardan hiç birisi helal etmiyor hoş görmüyor bu durumu doğal olarakta indirilen her bir şarkı kul hakkına giriyor …Rabbimizin affetmediği şeylerden biriside kul hakkı açıkcası söylemek gerekirse bende indirdim peki bu durumda ne yapmalıyız …….teşekkürler iyi forumlar…. >
buyur kardeş:
forumduasi.com/konu-disi-basliklar/35190-internet-download-ve-kul-hakki.htmlInternet /download Ve Kul Hakkı – Mumsema islam Arsivi

Okudunuz mu?  Başıma Gelen İlginç Olay

forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/86205-s-a-korsan-film-satin-almak-caizmi-arkadaşlar.htmlS.a Korsan Film Satın Almak Caizmi Arkadaşlar?


Yanıt: Müzik (sanatçıların albümü) indirmek …..

zikir99
Hocam çok saolun da ben o verdiğiniz linkten pek bir şey anlamadım hoş görünüze sığınarak sorduğum soruya kendi cümlelerinizle cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz….


Soru: Müzik (sanatçıların albümü) indirmek …..

Hoca
< Hocam çok saolun da ben o verdiğiniz linkten pek bir şey anlamadım hoş görünüze sığınarak sorduğum soruya kendi cümlelerinizle cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz…. >
alıntı yapayım:)
Teyp, video kasetlerinin, mp 3 ve cd lerin de telif hakkı vardır. Bunlarda eser olduklarına göre, eser olmaları bakımından bunlar için de telif hakkı vardır.

Okudunuz mu?  Namazın farz vacip sünnetlerini yanyana tablo yapıverirmisiniz

Ancak ticaret kastı olmaksızın tek bir kaset, video, cd veya vcd çekimi söz konusuysa, iş değişir. Örfen buna bir şey denmez.

Ticaret yapmak maksadıyla külliyetli bir miktarda çoğaltma olmuşsa telif ücreti ödemeye tabi olur.

Ticaret kastı olmaksızın bir tane kopyalamak dinen haram değildir. Ancak kanunlarına göre yasaklanmışsa kanunlara uymak gerekir.
Halil GÜNENÇ, Günümüz Meselelerine Fetvalar I

Okudunuz mu?  Yusuf Tavaslı -Tam namaz hocası kitabı hakkında ne düşünüyorsunuz?

zikir99
teşşekür ederim sayın hocam gününüz iyi olsun 🙂


internet download

Bu kategoride yer alan Kişi tevbe ettiği günaha işlemedim derse yalan söylemiş olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Müzik (sanatçıların albümü) indirmek ….. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.