Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:52
Gusul
Yönetici

Uyku hali rüyamda eşimle oynaşıp biraz zevk aldım gusül gerekir mi

Uyku hali rüyamda eşimle oynaşıp biraz zevk aldım gusül gerekir mi

Kayıtsız Üye
S.A. sorumu sormadan önce çok cok ozur diliyorum biraz acik olacak ama benimde ogrenmem gerek ve şüphe içinde kalmamam gerek.Ruyamda esimle oynasip biraz zevk aldim hemen uyandim ihtilam olmadim camasirimda islaklilk falan yoktu gusül gerek mi ?Abdest almadim ama icim rahat değil ne yapmalıyım gusül gerekmi?

Okudunuz mu?  Kolonya abdesti bozar mı? kolonyaya tuz koymak alkolün etkisini alır mı?

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada halinde ne görülürse görülsün hem kadın hemde erkek için meni çıkmadığı sürece cünüp olunmaz ve gusül abdesti de almak gerekmez. Guslü gerektiren durum meninin uyku halinde iken çıkmış olmasıdır.


Yanıt: uyku hali Ruyamda esimle oynasip biraz zevk aldim gusül gerek mi ?

Kayıtsız Üye
TESEKKURLER ALLAH razı olsun yani gusül gerekmez mi ben bunu anladim.

Okudunuz mu?  Rüyada zevk suyu gelmesi ve gusül

Soru: uyku hali Ruyamda esimle oynasip biraz zevk aldim gusül gerek mi ?

imam
hayır kardeş meni çıkmamışsa rüya cünüp yapmaz.

Bu kategoride yer alan Eşine dokunmadan boşalmak gusül abdesti gerektirir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uyku hali rüyamda eşimle oynaşıp biraz zevk aldım gusül gerekir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.