Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:04
saglik
Yönetici

Zakkum Yaprağı – Sivrisinek Kovucu !!

Zakkum Yaprağı – Sivrisinek Kovucu !!

ÜSTÜNBAŞ
AĞU AĞACI (ZAKKUM AĞACI)

Özellikleri:
Akdeniz sahillerinde yetişir.
Boyu 4-5 metre kadardır.
Ağacı, yaprakları kullanılır.
Faydaları:
Ağacı testere ile biçilip un haline getirilerek kaynatılır, vücudun ağrıyan yerlerine sıcak sıcak pansuman ve masaj yapılırsa iyi gelir.
Az kullanıldığı takdirde kalbi kuvvetlendirir. İdrar söktürür.
Vücudun suyunu dışarı çıkarır.
Zakkum ağacı zehirli olduğundan bir kimsenin kendi başına kullanması tehlikelidir. Ancak bu a-ğaçtan tıp zararsız şekilde istifade eder.

Okudunuz mu?  İmam-ı Maturidi hayatı ve eserleri

KAYNAK : İNTERNETTEN ALINTI . 04.03.2011
Naklen Yazan : ÜSTÜNBAŞ – Sigarayla Savaşanlar Vakfı Üyesi

= ZAKKUM YAPRAĞI SİVRİSİNEK KOVUCU =

Her akşam ESEMmat makinesine iki veya üç Zakkum yaprağı koyunuz. Bunu prize takınız. Göreceksizin SİVRİSİNEK size dokunmayacaktır.. İlginç buluş..Bunu bana birileri tavsiye etti. Bende uygulamaya başladım..İnanın çok faydasını gördüm. Size de tavsiye ederim. Zakkum ağacı Akdeniz bölgesinde çok. Kırıkhan’ da çok. Bundan yararlanmalıyız. Deneyin bakalım. Hayırlı olur inşAllah!.

Okudunuz mu?  Sağlığın islam dinindeki önemi

Cevap: Zakkum Yaprağı – Sivrisinek Kovucu !!

EHLİMAN
Zakkum ağacı en fazla Akdeniz ve Ege bölgesinde yetişmektedir.Bu ağacın yaprakları kaynatıldığı zaman ödem çözme ve idrar söktürme özellikleri bulunmaktadır.


zakkum sinek, zakkum ağacı dikmek günah mı, zakkum ağacı sivrisinek

Bu kategoride yer alan Zeytinyağının Fazlası Zararlı - zeytinyağının zararları ve yararları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zakkum Yaprağı – Sivrisinek Kovucu !! Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.