Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:57
fikih
Abone

Gün yapmak günah mıdır

Gün yapmak günah mıdır

mum
Kadınların gün yapması caiz midir?

Gün yapmak caizdir. Fakat kadınların nafile ibadetlerde bile kocalarından izin alması gerekmektedir. Bu nedenle böyle bir durumda kadınların kocalarından iznini göz ardı etmemeleri gerekir.


Cevap: Gün yapmak günah mıdır

ZİREGÜL
ahlaka dine aileye zarar verilmeyecek şekilde toplanılan günlerin bir zararı olmaz ama toplanıldığı zaman Allah kelamı edilmeside daha iyi olacaktır

Bu kategoride yer alan Husün ve kubuh akıl ile bilinebilir görüşünü savunan mezhep hangisidir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gün yapmak günah mıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.