Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Öğretmen İle Dans Etmek?

Rüyada Öğretmen İle Dans Etmek?

Fanny99
Rüyamda İngilizce öğretmenimle dans ettiğimi gördüm arada birbirimizin ayaklarına basiyorduk falan ama yinede toparliyorduk kendimizi sanırım bizden başka dans edenlerde vardı tam hatırlamıyorum olmayadabilir öğretmenim bayan değil bu arada yorumlarsanjz sevinirim hocam


Yorum: Rüyada Öğretmen İle Dans Etmek?

arifselim
Rüyada dans ettiğini görmek normalde güzel ve sevindirici gelişmelere yorumlanır. Ama kendisi dans ettiği kişiyi tanıyorsa o kimse ile bir münakaşa etmeye ve bir sorun yaşamaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada oğlunun gelmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Öğretmen İle Dans Etmek? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.