Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:10
missa07
Abone

Yok Olmak İstiyorum

Yok Olmak İstiyorum

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Ben günahkar bir kulum. Eskiden Allah beni seviyordu çünkü bana yardım ediyordu. Ben Allahın nimetlerini görmezden geldim günahlar işledim. Uzun bir müddet ölmek için dua ettim. Sonra cehennem ateşinin şiddetini fark edince bu isteğimden vazgeçtim. Şu an berbat durumdayım Allahın gözünde düştüğümü hatırlayınca kafayı yiyorum. Bu yüzden son günlerde çabuk sinirleniyorum. Bağırıyorum günaha giriyorum. Yaşadığım müddet cehennem azabım artıyor. Ölsem azap görücem. Geriye yok olmak kalıyor. Okuduğuma göre o da mümkün değilmiş. Gerçekten mümkün değil mi? Böyle bir şansımız yok mu?

Okudunuz mu?  İyilik ile ilgili şiirler

Yorum: Yok Olmak İstiyorum

bbgbbg
Ve Aleylüm Selam kardeşim şeytanın vesveselerine kanma kardeşim.Bak Rabbimiz(azze ve celle) Duha Suresinde ne buyuruyor ;
1. Andolsun kuşluk vaktine
2. Ve sükûna erdiğinde geceye ki,
3. Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı.
4. Gerçekten senin için ahiret dünyadan daha hayırlıdır.

Okudunuz mu?  Hz. Aişe (radiyAllahu anha) annemizin Hayatı

Derhal tövbe et ve günahlarına geri dönme inşaAllah.Allahu Teala tövbe etmeyin kabul etmem demiyor ki.Tövbe edin ve sizi affedeyim diyor Kur’an-ı Kerim’de.O yüzden böyle düşüncelere girme.Derhal elinden geldiğince bundan daha iyi kulluk yapmaya çalış Allah’a(azze ve celle)


Yok olmak istiyorum, yok olmak mümkü, yok olmak

Bu kategoride yer alan Annemi çok üzdüm ona kendimi affettirmek için ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yok Olmak İstiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.