Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:33
missa1
Abone

Evlenmeden hamile kalanı kınamak?

Evlenmeden hamile kalanı kınamak?

sena5758
Arkadaşlar biri evlenmeden hamile kalmış söyle bir söz vardır kınadığını yaşamadan ölmezsin diye Bende o konu hakkında yorum yapacaktım "herkes bide yorum yapıyodu helalinden" dedim aman bize ne ya dedim kınadığım aklıma geldiği için hemen lafı mı bitirmeden sustum yorum yapmadım . " herkes bide yorum yapıyodu helalinden evlendiler" diye diyecektim vazgeçtim onları kınamış olur muyum? Allahım kinadigimizi başımıza getirir mı?

Okudunuz mu?  Eşimin cebinden izinsizce bir miktar para çıkarmam hırsızlık sayılır mı?

Yorum: Evlenmeden hamile kalanı kınamak?

CeyhuN_
maalesef o sözün gerçekliği yok. dünyada kimse hak ettiği hayatı yaşamıyor. ne iyi anlamda ne kötü anlamda. kınamaya gelince. yapmamak gerek. herkesin kendi tercihleri. kimse 4 4lük mükemmel kusursuz insan değil. hiçbirimiz günahsız değiliz. başkalarını kınamayıp günahlarını örtelim inşAllah.

Bu kategoride yer alan Çocuğum olmuyor nefsime yenik düşüp zaman,zaman çok üzülüyorum dualarınızı benden esirgemeyin başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlenmeden hamile kalanı kınamak? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.