Anasayfa
8 Eylül 2022, 23:33
missa0
Abone

Eşimin ailesinden nasıl kurtulabilirim

Eşimin ailesinden nasıl kurtulabilirim

Kayıtsız Üye
Arkadaslar merhaba şu an mantıklı birilerinden akıl almaya çok ihtiyacım var ben evliyim çok zor bir adam la ailesi ondan da zor ogullarinin yaptığı herşeyden beni sorumlu tutuyorlar cirkef insanlar ailem ve ben onlarla asla baş edemeyiz nasıl kurtulabilirim diye sizlere sormak istedim yasal yollar bile onlari dudurmaz şimdi den tsk ederim birden dua ederseniz çok sevinirim öneriniz varsa okumaktan çok mutlu olurum .

Okudunuz mu?  Zulmün Def'i için Dualar

Cevap: Eşimin ailesinden nasıl kurtulabilirim

Şema
Bu da sizin imtihanınız sabredin ve namaz kılarak Allahtan yardım isteyin mutlaka size bir çıkış yolu nasip edecektir.


Yorum: Eşimin ailesinden nasıl kurtulabilirim

Kayıtsız Üye
Allah büyüktür. Kuranı Kerim okuyun. Dua edin. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste demişler. Kendinizi üzmeyin. Stres her hastalığın annesidir. Eşinizi seviyorsanız sabır edin. Bir bebek bile 9 ay sonra dünyaya geliyor. Güzel günler sizin ayağınıza gelmeyecek, siz güzel günlere yürümek zorundasınız. Ben 1 senelik evliyim. Eşimin annesi Zaza, babası Kürt. Ben Aleviyim. Mezhep ayırımı yapmadım hiç bir zaman fakat şive farkı, örf ve adet farkı, kültür farkı var. Eşimin ikinci evliliğiyim. Eşimin ilk evliliğinden 3 tane çocuğu var. Benim annem ve babamda boşanmış oldukları için eşimin çocuklarını sorun olarak görmedim hiç bir zaman fakat bu şekil yaklaşıyor olmama rağmen hor görüyor beni eşimin ailesi. Ben de Allah’ım sana havale ediyorum, senden bulsunlar, sen maddi ve manevi hakkımı kimsede bırakma diyorum. Allah’a sığındım, sen de Allah’a sığın. Kimsesizin kimsesi Allah’tır. İyi günler.

Okudunuz mu?  Fantastik bilim kurgu kitapları okumak caiz mi

eşimin ailesinden nasıl kurtulurum

Bu kategoride yer alan Ülülazm Peygamberler (6 Büyük Peygamber) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşimin ailesinden nasıl kurtulabilirim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.