Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:58
missa7
Abone

Zulmün Def’i için Dualar

Zulmün Def’i için Dualar

KARTLI ÜYE
Sonsuzluk uyanırdı her şeye: Zumlet


Cevap: Zulmün Def’i için Dualar

ravza seyda
Zalim Ve Büyücülerin Kötülüğünü Def Etmek için
Haşiye-i Minhac kitabında Allame Hz. Ali’den (a.s) şöyle rivayet ediyor: Eğer her hangi bir zalimin eziyeti ve büyüsünden korkuyorsanız gece namazı sonrası ve sabah namazı öncesi yüzünüzü onun evine doğru çevirip şu dua ve ayeti yedi defa okuyun.

Okudunuz mu?  Kumar oynamak ve oynatmak günah mı?

"Bismillâhi ve billâhi seneşuddu azudeke bi-ahîke ve nec’alu lekumâ sultânen felâ yesilûne ileykumâ bi-âyâtinâ entumâ ve menittebeakumal ğalibûn."

Allah dedi: "Senin pazunu kardeşinle kuvvetlendireceğiz ve size öyle bir yetki vereceğiz ki, ayetlerimiz sayesinde onlar size asla erişemeyecekler. İkiniz ve size uyanlar üstün geleceksiniz![5]

Okudunuz mu?  Dinden çıkma durumlarını açıklar mısınız?

Tehlikeyle Karşı Karşıya Kalındığında okunan dua

Hz. Resulullah (s.a.a) Ali’ye (a.s) şöyle buyurdu: Ey Ali! Herhangi bir tehlikeye düştüğünde şu duayı oku:

"Bismillahirrahmanirrahim. Lâ havle velâ kuvvete illâ billâh’il-aliyy’il-azîm. Allahumme iyyâke na’budu ve iyyâke nesteîn."

Rahman, Rahim Allah’ın adıyla. Üstün ve yücelik sahibi Allah’tan başka bir güç ve kuvvet yoktur. Allah’ım, sadece sana ibadet eder ve senden medet umarız

Okudunuz mu?  Namaza başlarken kötü düşünceler

Bir kimse aşağıdaki dua ile Allahü Teala’ya yalvarrısa zararlı şeylerden korunur.Zalimin zulmü kendisine dokunmaz.Her türlü kötülüğe ve tehlikeye karşı cenabı Hakk’ın himayesinde olur.

Bismillahirrahmanirrahıym.
Allahümmesbül aleyna kenfe sitrike ve adhılne fi meknuni ğaybike vahcübna an şirari halkıke ve halli beynena ve beynez zeraya vel belaya ya erhamer rahımiyn.

Okudunuz mu?  Annemin kalbini çok kırdım ve sinirle Allah belanı versin dedim ne yapmalıyım

Kaynak:Şifalı dualar(Manevi reçeteler)Arif Pamuk




Zalimin Defi için dua, Allahummesbul aleyna

Bu kategoride yer alan Kıyamet ile ilgili sahih arapça türkçe hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zulmün Def’i için Dualar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.