Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Atmak Görmek (imam nablusi)

Rüyada Atmak Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ATMAK

Rüyada ok atmak, ırz ve namus hakkında bir garazdan dolayı söz söylemeye, bazen de elçi ve vekil vasıtasıyla bir işin yerine getirilmesine işaret eder. Bir kimse rüyada ok attığını fakat hedefe isabet ettiremediğini görse, o kimsenin lisanının pis olup, halkın ırz ve namusuna dair kötü söz söylemesine delalet eder.

Okudunuz mu?  Aklımdaki kişi kaderimde var mı

Bir hedefe ok atıp isabet ettiğini gören kimse arzu ettiği ve meydana gelmesi için mektup yahut elçi gönderdiği bir hususta muradına kavuşur. Bir kimse rüyada bir insana ok atsa ve ona isabet ettiremese, o insan hakkında batıl söz söyler ve ona haksız yere bir şey isnad eder. Eğer attığı oku isabet ettirse, onun hakkında söylediği sözün hak olduğuna işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada asker olduğunu görmek

Bazı yorumcular rüyada taş atmak, o kimse hakkında iftiraya delalet eder, dediler. Rüyada karada av avlamak için taş atmak kazanç ve kısmettir.


Cevap: Rüyada Atmak Görmek (imam nablusi)

AYKIZ
Rüyada ok attığını görmek kendin için bir çok hedeflerinin olduğuna ve bu hedeflerinin gerçekleşmesi için zamana ihtiyaç duymanız gerektiğine ve bu hedeflerin için çok çalışmalar yapmanız hedefinizi tutturmanız gerektiğine işaret eder.

Bu kategoride yer alan Rüyada Ateş koru Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Atmak Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.