Anasayfa
13 Nisan 2023, 6:47
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada asker olduğunu görmek

Rüyada askere gittigini ve asker olduğunu görmek

Cem12
Ruyamda askere gittigimi ve asker oldugumu gördüm,fakat ilk günün aksamı yemekhaneye yemek yemeye gittim.Yemeğimi aldım masamın üstüne koydum,bişeye bakmaya gittim,geldiğimde çorba dısındaki yemeklerimin gitmis olduğunu gördüm,tam aramaya basladım kendimi kogusta buldum,hepimiz yattık sonra,askere 30 günlük gittiğimi hatırlıyorum.Bu yıl sınava gircem bir ilgisi olabilir mi? Bana kötü biseymis gibi geldi 🙁

Simdiden Allah Razı olsun..


Yanıt: Ruyamın yorumu?

KaLPNuRu
Selamunaleykum..

Rüyada asker olmak çok güzeldir gercekten..
Bu okulunuz ile veyahut sinavlariniz ile alakali degildir..
Bu arada nasıl yasadiginiza bagli..
Hayir isleri yapiyormusunuz ? Veya Allah rizasi için yapmis olugunuz bir is sebebi ile bu rüyayi görmüssünüz. Ibadet olabilir, Allah rizasi için insanlara Allah yolunda bir faydaniz olmus olabilir. Asker olmak rüyada Allah katinda mertebe yükselmis demektir.
Allahin askeri olmak gibidir maneviyatta.
Allah katinda mertebeniz yükselmis demektir.
Yemek yememeniz güzel, yemek seytandan`dir. Bu rüya sanirim siz artık faydali is hakkinda ne yapti iseniz daha fazla hayirli islerde bulunmaniz gerektirdigini gösteriyor.

Selametle..


Rüyada asker olduğunu görmek

fuatklc
Rüyada asıler olup askerliğin çok uzun olması ve teskere alamıyorum ne zaman testler alacağında meçhul
Rüyada çok uzun süre askerim Askerliğim bitmişti gizli gizli eve gidip geliyorum hala askerim öyle uyaniyorum anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Ayak Kesilmesi Görmek

Cevap: Rüyada asker olduğunu görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu rüya sahibi için hayırlı bir rüyadır. Her çeşit zorluklara karşı dayanma gücünü ve sabrı ifade eder. Kişinin başına her ne gelirse gelsin bu kimsenin yeniden ayağa kalkabilmesine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
ben rüyamda asker oldum ve annemle buluşmuştum ondan tekrar ayrılacağım içim çok ağlamıştım acaba bunu nasıl yorumlarsınız.


arifselim
Rüyada asker olduğunu görmek sabırlı, güçlü ve tahammül edebilme kabiliyetine işarettir. Ağlamak ise tam tersi ile yani sevinç ve mutluluk olarak tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam rüyamda asker görüyorum ve kendimin de burada rütbeli bir subay olarak gördüm devamlı hazırlık içindeydik buradaki askerler ile rüyamı yorumlamanızı siz değerli hocalarımdan istiyorum Şimdiden Allah razı olsun.


arifselim
Hayırlı günler. Rüyada kendisini subay veya asker olarak görmek bir erkek için görülen en güzel rüyalardandır. Sabırlı, güçlü, iradeli ve sebat üzerinde durarak iradesine sahip olabilen bir kişiliğe sahip olmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.A hocam bu ruyayi belirli donemlerde goruyorum rüyada asker oldugumu kisla icerisinde asker olan birinin yasadigi unuforma giyme yatacak yerin gosterilmesi vb. Seyleri goruyorum sonra ben askerligimi yaptim diyince kuran i kerim emrediyor rabbim bole istiyor gerekirse tekrar yapacaksin diyor ve uyaniyorum

Okudunuz mu?  Rüyada anneyle restoranda olduğunu görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada asker olduğunu görmek en hayırlı ve güzel rüyalar arasındadır. Hem maddi hemde manevi hayatın için sabırlı, irade sahibi ve mücadele etmeyi seven biri olmak anlamlarındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


kysilhan
rüyamda askerden geldikten sonra 2. üniversite okuduğum için tekrar askere gidiyorum 12 aylığına biraz zor oluyor ama yapacak bir şey yok diye katlanıyorum. askerde de oldukça saygı ve itibar görüyordum. hayrolsun inşaAllah


arifselim
Rüyan hayırlı bir rüyadır. Askerliğe tekrar gitmek, sabırlı ve irade sahibi olmak olarak yorumlanır. Gerçek hayatta da itibar kazanmaya ve toplum içerisinde sevilmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam ruyami nasıl anlatsam bilemedim..Rüyamda eski sevgilimle evlenmisiz ilk geceden sonra benden boşanmak istediğini söylüyor bosancaz diyor sonra ben de onu orda bırakıp ayrılıyorum yokuş yukarı çıkıyorum arkadaşlarım geliyor ben hickirarak ağlıyorum (eski sevgilimle odamız karanlıktı onu biraktigimda yokus çıktıktan sonra bulunduğum yer gunesliydi )tüm ayrıntılar bu hocam yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kimse için çevre ve ailesinden bir konuda destek göreceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Esselamunaleykum.rüyamda azerbaycan da oluyorum.ermeni ordusu gelirken,herkes kaçmış.’müslüman askeri hep kaçmış’ diye düşünüyorum.toprak bir yoldayım.gri ve eski küçük bir askeri kamyon ve 70 yaşlarında,üzerinde gri bir suveter olan bir asker var(Askeri kıyafet üstüne giymiş).hava da kapalı ve sis li 10 metre ötesi zor görünüyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayakkabı Görmek (imam nablusi)

Ben bunun tabiri biraz baktım ve bir tanesi 1 hafta sonra çıktı sayılır.tam tabir ederseniz çok sevinirim.sağolun.saygılar


arifselim
Ve aleykumusselam. En sıkıntılı ve meşakkatli anlarda bile sabırlı ve güçlü olmak manasında kabul edilir. Yardım etmeye ve yardım görmeye, hakka yönelmeye ve güçlü bir irade sahibi olmaya alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ben istihareye birisinin bana zarar verip vermediğini öğrenmek için yattım fakat anlayamadım dua ederken de bana zarar veriyorsa bişey yapmışsa yeşil beyaz vermediyse kırmızı siyah renklerle görmek istedim. İlk gün rüyamda ne gördüğümü hatırlayamadım sonraki gün kırmızı rengi gördüğümü gayet iyi hatırlıyorum .ucun gün ise babamın beni dövdüğünü ve benimde ona karşılık verip ona vurmaya başladım hatta boğazına sarıldım sonra bir anda bırakıp ağlamaya başladım . Dördüncü günde iki tane üniformalı askerle konuştuğumu gördüm.


arifselim
Aleykum selam. İstihare böyle şeyleri öğrenmek için yapılmaz. Yapılsa bile hiç bir anlam ifade etmez. İstihare sadece hayırlı bir konuda kararsız kalan kişinin kalbine Allah tarafından bir his verilmesini dilemesidir o kadar.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayın Üzerine Düştüğünü Görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
Rüyamda abimle birlikte kiralık ev bakmaya gidiyoruz (abim evlenmeyi düşünüyor gerçek hayatta fakat bakacağımız evde biz oturmayı planlıyoruz) daha sonra ben askeri kamuflajımı giyiyorum evin içinde bayağı ağır asker çantası ve miğferim de yanımda abime diyorum ben askere gidiyorum o sırada ev sahibi geliyor abim evden çıkmadan yolculuyor beni ve ben çantamı miğferimi alıp gidiyorum. Anlamını çok merak ettim. Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Tebdil-i mekan değişikliği yapabilir, yeni bir iş, maddi olanakları artıracak yeni bir fırsat ve bu fırsatların değerlendirilmesi ile daha mutlu ve huzurlu olacağını gösterir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda f16 tarzı Bir araç görüyorum bu araçla tutunmuş askerler var hepsi uçağın dışında gökyüzünde Bir aşağı Bir yukarı insanların göreceği şekilde ilerliyorlar arada Atatürk posteri açıyorlar kocaman. Daha sonra annemle pazara gidiyoruz orada iç çamaşırı satan bir yerde duruyoruz bana bunu al bunu al diyorlar annem elinde bebek bornozu getirip bak bu sana olur bunu giy diyor bende bu bana olmaz ki diyip giymiyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir çok manada iyiye işaret olan güzel ve hayırlı bir rüyadır. Rızkın bol ve bereketli olmasının yanında ucuzluğun da hakim olacağı bir dönem geçireceğin gibi güvende hissedeceğin ve madden güçlü konumda olacağına da işarettir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada aziz mahmud hüdayi hazretlerinin türbesini görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Rüyamda çocukluğumun geçtiği sokakta Türk askerlerinin bulunduğunu gördüm. Askerler evlere yerleşmişler bir şeyin olmasını bekliyorlardı. Yaşlı birisinin de cenaze namazı kılınacakmış. Yaşlı adamın çok faydası olmuş askerlere. Sokakta yabancı uyruklu askerler de vardı. Bir tane yabancı kadın asker beni gördü ve saldırmaya çalıştı. Benim yanımda da kendi askerimizden vardı. Tüfekle ateş ettim üçüncü denememde tüfek çalıştı ama mermi yabancı askere değil yanındaki kamyona geldi ve büyük patlama oldu. Ben yanımdaki arkadaşımı aldığım gibi yabancı askeri patlamada bırakıp kaçtık ve alevler, dumanlardan kurtulduk. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim hocam.


Tohat
Ve aleyküm selam. Başının çaresine bakmayı bildiğine, istediğine nail olmaya, amaçlarına ve hayallerine erişeceğine, bir çok kişinin isteyip de ulaşamadığı bir hayata sahip olmaya, maddi anlamda hiç bir sıkıntıya girmemeye ve buna bağlı olarak rahata ermeye delalet etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam rüyam da kendimi Asker görüyorum bir yerdeyiz ben sıkılıp Komutanımın yanına gidiyorum Komutanım ben gönüllü olarak Doğu’ya gitmek istiyorum diyorum Komutan izin vermiyor oranın yemek bakımından şartlarından bahsediyor ve yanımda ki bir diğer Askere ismini söylerek sen Doğu’ya gidebilirsin diyor bende Komutanım o nasıl gidiyor da ben gidemiyorum diyorum Komutan da o tecrübeli diyor o Asker de bana yaşını söylüyor

Okudunuz mu?  Rüyada Ata Dönüşmek

Hocam benim bir de sorum olacaktı sizlere yanlış anlamazsanız ben uzun süredir bu internet sayfasında sorularımı soruyorum bilgi ediniyorum bazenleri fakat sorularımızı cevaplayan insanlar kimdir nedir bunları bilmiyorum biraz açıklayabilir misiniz.

Allah Razı Olsun.


Tohat
VE aleyküm selam. Rüyanda göstermiş olduğun cesaret gerçek hayatında da sahip olduğun bir özelliğin işarettir. Güçlü karakterin ile hayat koşullarına, zorluklara ve olabileceklere karşı son derece olgun tavırla hareket etmen belirgin bir özelliğin olduğun göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır elbette.
Soruları cevaplayanların çoğu hocalardan ve ilim irfan gören kimselerden oluşuyor. Sorulan soruların hak yenmemesi adına büyük bir titizlikle cevaplanmaya çalışılıyor. Gönlün rahat olsun.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Polisim. Rüyamda askerdeyim operasyona gidiyoruz sonra düşmanla karşılaşıyoruz çatışıyoruz kaçıyor ve peşinden koşuyorum sonra kafasından vuruyorum ardından kendi silahını başına dayayıp kendini vuruyor bende vuruldum mu bakıyorum kıyafetim de karnımda kurşun deliği ve çok az kan görüyorum ama acı hissetmiyorum yere düşüyorum orda uyanıyorum


Tohat
Ve aleyküm selam. Maddi ve manevi olarak tüm şartların lehine gelişeceğine, istediğin her şeye erişebileceğine, mutluluğun tadını hayatın imkanlarını en iyi şekilde değerlendirerek geçirmeye özen göstereceğine, bunun yanında önemsenmeyecek derecede olumsuz bir durum yaşayabilirsin. Bir anda olup bitecek bir olayı kafanda büyütmemeye çalışacak ve hayatla ilgili felsefeni tatbik etmeye devam edeceksin. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Adet öncesi rüyada kabuslar görmenin nedenleri

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda bir ülke yada bizim ülkemizde bir kimyasal patlama oluyordu ve herkesin bir yere gitmesi söyleniyordu bizde bir yerden sahile gidilmesini görüyorduk hep birlikte ailecek arabaya binip sahile gidiyorduk yolda tabelalar asılmış ve o patlamanın olduğu yere giden yollar hep kapatılmıştı ben hep aileme otele gidio kalsaydık diyordum ama bir şey demiyorlardı sahile gidip alanı kuruyorduk ben sonra sağlık çadırına gidiyordum türkiyede 400 den fazla kişinin bu patlamadan etkilendiği söyleniyordu ben ise içimden bu şansımla bende yakalanırım diyordum bir yandanda başka ülkelerden sakın birşeyler almayın deniyordu yiyecek olarak sonrasında yerime geçiyordum haber geliyordu denizden yanmaz ve parçalanmaz bir cismin yaklaştığı ve bizi yok edeceği söyleniyordu cidden çıkıyordu askerler geliyordu hemen helikopterler dahil hiçbirşey fayda etmiyordu birçok asker şehit oluyordu helikopter ise düşüyordu sonrasında birçok asker ülkemize işgale geliyordu çok karışık bir durumda bende hemen silahlanıyordum çatışmaya başlıyorduk arkadaşımda vardı yanımda sonrasında bulunduğumuz noktaya bomba atılıyordu ben kaçarken arkadaşım donup kalmıştı bağırıyordum ama hareket edemiyordu geri koşup kendine getiriyordum ve hemen o düşen helikopterin arkasına saklanıyorduk arkadaşa biraz söylendim o da boşver ölürsek ölürüz dedi ben ise ölürsen ölmezsin şehit olursun diyordum (arkadaşım inançsız) çatışmaya devam ederken silah erzakları geliyordu saçma silahlar yollamıştı müttefik ülkemiz (isim vermeyeceğim) oradaki düşman askerlerini öldürüp otobüslere biniyorduk ve gruplara dağılıyorduk başka yere takviye ediliyorduk benim grubumda babam amcam amcaoğlum abim ve ben vardım etraf hep mayınlıydı mayın aletimiz sadece 2 kullanımlıktı yani çok zor durumdaydık birçok mayını atlatıyorduk bu alet sayesinde kullanımı bitmişti ve en arkada ben vardım mayına basıyordum patlamasın diye hemen koşuyordum hep birlikte bir çitten atlıyorduk napıcaz derken bende koşun hiç durmadan boşverin patlasın diyordum hep birlikte koşmaya başlıyorduk birçok mayından böyle kurtulduk ama gireceğimiz yerin kapısı kitliydi ben hemen kırıyordum ittirerek ve sağa gitmeyin sola koşun sağ çok tehlikeli diyordum durmadan sola koştuk ve en sonda durduk arkaya baktığımızda mayınlar tek tek patlıyordu amcam ise ilk defa yanımızda olman işimize yaradı diyordu (kapı bahçe kapısıydı ve sağ taraftaki bahçeye giden yol ve sol bahçeye giden sol yol vardı biz sol yoldan gittik) sonrasında sabah ezanı okunuyordu ben ölmekten korkmaya başladım daha gencim ve ülkemiz savaşta ben annemin yanına dönmek istemeye başladım hepsi aklımdan geçiyordu sonra abim amcam ve babam abdestli olduğu için direk camiye gidiyordu ben ve amca oğlu abdest almaya giriyorduk

Okudunuz mu?  Rüyada ağrı hissetmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Seni ilgilendirecek önemli bir haber almaya, bu habere verdiğin önem nedeniyle aldığında çok sevineceğine, fevri davranışlarda bulunduğuna, öfke kontrolüne dikkat etmen gerektiğine, etrafındakileri olduğu kadar özellikle sevdiğin biri varsa kırmaktan ve sinirle hareket etmekten vazgeçmen gerektiğine, hayattaki her türlü zorluk ve sıkıntılara rağmen dimdik durabilen, karşılaştığın her türlü engele rağmen yılmayan bir karaktere sahip olduğuna, seni çekemeyen ve iyiliğini istemeyen kimselerin çevrede var olduklarına, hiç birisinin kötü niyetine mağlup gelmeyeceğine, iyiliğini istemeyenleri bertaraf edebileceğine, yenilgiye düşmeyeceğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada adet olduğunu görmek

turkistan
Selamün aleyküm rüyamda asker olmuşum eski komutanımı görüyorum orda görevdeymiş hala tokalaşıyorum tekrardan önceden asker olduğum yerdeki çavuşu görüyorum yada ona benziyor bana ters konuşuyor ne bekliyorsun gel gibilerinden üniforması güzel omzunda gümüş yaldızlı rütbe tarzı apolet var armayada benziyor içimde bu nasıl rütbe ya diyorum ama onun basit bir çavuş tarzında bişey olduğunu biliyorum o çavuşa diyorum ben zaten komutanları tanıyorum hadi gel onlarda beni tanıyor nasılsa içimden diyorum diyorum yanlarına gidiyoruz komutanlarımızın fakat komutanlar eski komutanlarıma tip boy şekil olarak çok benziyorlar fakat onlar değiller ve tesebbüs ederek bekliyorlardı.


Tohat
Ve aleyküm selam. Konuşmadığın, bir zamanlar görüşmek dahi istemediğin kimseler varsa aradaki buzların erimesi, küslüklerin son bulması adına barış eli uzatacağına ve eski günlerdeki tatsızlıkları sileceğinize, işlerin konusundaki atılımlarının neticesini mal ve mülk olarak alacağına, her anlamda hayırlı ve yolunun açık olduğu manasındadır. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Arı Görmek (imam nablusi)

Yusem
Selamın Aleyküm
Bende rüyamda tekrar askere çağırıldığımı görüyordum. Devlet bir kanun çıkarmış ve bir yaştan sonraki herkesin 6 ay askerlik yapmasını zorunlu kılmış. Patronun oğlu ben kurtardım yaş haddinden falan diyordu bana. Bende 15 ay yaptım tekrar neden çağırılıyorum diye bozuluyordum. Annem bana gitmemenin başka yolları var, memlekete dönüp tamamen oraya yerleşebiliriz iması yapıyordu. Bu rüya hayır mıdır? Allah rızası için yardımcı olunuz.


Tohat
Ve aleyküm selam. Askerlik bir vazife ve sorumluluktur. Bundan yola çıkarak tabir edilen rüyanın hayatın boyunca kazanmış olduğun tecrübelerine binaen hayatında daha çok sorumluluğu üstlenebilecek güce sahip olduğuna ailevi veya iş ortamında sana verilecek bir sorumluluğu kabul edeceğin manasındadır. Allah en iyisini bilendir.


rüyada asker olmak

Bu kategoride yer alan Rüyada ayağında bebek sallamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada asker olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.