Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Cenaze Töreni görmek (Kenz-ul Menam)

Rüyada Cenaze Töreni görmek (Kenz-ul Menam)

Ensar2
Cenaze Töreni tabiri
Halkın bir cenazede yürüdüklerini görmek, cenaze sahibinin o cemaate reis olacağına yahutta bu vesileyle onlara eziyet edeceğine işaret eder. Bir cenazenin kendisini taşıyanlarla beraber uçtuğunu görmek; o bölgede yaşayan kıymetli bir zatın ölümüne delalettir. Eğer cenaze bilinen biriyse, o vefat eder. Cenazenin kendi kendine yer üzerinde yürüdüğünü gören, yolculuğa çıkar. Rüya sahibi kadınsa, evlenir. Evliyse, dini bozulur. Cena-zesini kimsenin taşımadığını gören, itibardan düşer. İşleri bozulur.Ebu Said”ül Vaaz diyor ki: Cenaze rüyası, münafık bir insan ile tabir olunur. Tanınmış bir şahsın cenazesinin ortada kaldığını görmek, o kişinin hapsine işarettir. Eğer cenaze meçhul ise, rüya sahibi için iyi değildir. Rüyasında bir cenazeyi yüklendiğini gören, yüksek makamdaki birinden faydalanır. Ona tabi olur. Sözü dinlenir. Halk kendisine muhtac olur. Halkın, cenazesini elleri üzerinde taşıdıklarını gören, büyük nüfuz kazanır. Hükmü geçer. Halkın, cenazesinin arkasından ağladıklarını görenin, akıbeti iyi olur. Ahalinin, cenazesinin ardından ağladığını, dua edildiğini, iyi konuşulduğunu görmek te böyledir. Cenazesinin ardından kötü konuşulduğunu görenin, akıbeti kötü olur. Bir çarşıda cenaze görmek, çarşıdaki eşya-nın tükeneceğine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Ceviz görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Cenaze Töreni görmek (Kenz-ul Menam)

EFRUMİE
Rüyada cenaze töreni görmek etrafınızdaki dost bildiğiniz kişilerin aslında sahtekar olduklarını yapacakları bir hata ile farkına varacağınıza ve yalancı olduklarını tüm hayatlarını bu yönde kazanan insanlardan uzaklaşacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Cenaze Töreni görmek (Kenz-ul Menam)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir cenaze törenindeyim ama cenaze bir kilisenin içinde ..yerde tabut var onun önünde ayakta duran papaz var. cenazede bir kadın ,onun arkasında yaşlı bir kadın onunda arkasında 1 2 adam vardı galiba..bende sanki o kilisenin içinden öylesine geçiyordum dışarı çıkacaktım ve ayrıca kilisenin tavanı oldukça yüksekti daire şeklinde bir boşluk vardı ,tepesinden gökyüzü görünüyordu ordan içeri beyaz renkte 2 3 güvercin girmiş kilisenin tepesinde öterek uçuşuyorlardı içeriside oldukça aydınlıktı. Hayr olsun ruyamı tabir ettiğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada cin görüp dua okumak

Not.ayrıca ben dinime bağlı namazlı tesettürlü genç Müslüman bir bayanım bekarım..yorumunuza yardımcı olur inşAllah.


Yorum: ACİLSERVİS tarafından bildirilen ileti 1316102

Tohat
Rüyada cenaze töreninde bulunmak ve hava durumunun nasıl olduğu rüyanın tabirini etkiler. Rüyanızda havanın açık olması evliliğe ya da çocuk sahibi olmaya işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada çıplak adam görmek ne demektir?

rüyada cenaze töreni görmek, rüyada cenaze toreni gormek, rüyada cenaze töreni

Bu kategoride yer alan Rüyada çeyizin kaybolduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Cenaze Töreni görmek (Kenz-ul Menam) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.