Anasayfa
27 Ocak 2024, 12:44
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cin görüp dua okumak

Rüyada cin görüp dua okumak

Kayıtsız Üye
Rüyada cin görüp dua etmek ne anlama gelir yardımcı olur musunuz Bir kişinin rüyada cin görmesi ve dua etmesi ne anlama gelmektedir rüya tabirini yapar mısınız ?


Cevap: Rüyada cin görüp dua okumak

Fetva Meclisi
Rüyada Cin görmek neye yorumlanır, neye işaret eder

Cin görmek, dünya ve onun gurur vesilesi olan şeyleri uğruna hile yapmaktan sakınmayan kimseye; Görülen cin alim, doktor, iyilik sahibi ve iyi vasıflı biri ise müslümana yararı dokunan iyi kimseye, Evine cin girdiğini görmesi hırsız veya düşman girmesinee; Cin görmek bazen yolculuğa, hırsızlık yapmaya, zina ve kumara, içki içmeye, bid’at işlenen yerlere, kilise ve eğlence yerlerine, Yollarda görülen cin yol kesici eşkiyalara, Cami ve güzel yerlerde görülen cinler onların müslüman olanlarına; Cin çarptığını görmek faiz yemeye, haram kazanmaya, sihir yapmaya yahut dünyalığını yitirerek üzülüp kederlenmesine delalet eder.

Hileci aşağılık bir kişiyi belirtir. Cin çarpması haram bir mal edilmesine ve büyülerle uğraşılmasına yorumlanır. Evde cin görmek evinize ve malınıza kötülük geleceğine işarettir. Cinden yardım istemek çeşitli maceralara atılma isteğinde olduğunuzu işaret eder.

Rüyada cin, peri görmek iyi sayılmaz. Bu rüyaların üstünde durmamak, bunları unutmak gerekir.

Rüyada cin görmek; hilekar birine, cini yakında görmek; hayal kırıklığına işarettir.
En doğrusunu yüce olan Allah (cc) bilir


Cevap: Rüyada cin görüp dua okumak

Kayıtsız Üye
Bende rüyamda bir evin içindeydim çıkmaya çalıştım çıkamadım sonra balkon gibi bir yer vardı oraya çıktım sonre bir camdan evin odasına baktım bebek vardı ağlıyordu odaya doğru yürüdüğmde bebek yoktu erkek kardeşim vardı ama donuk hareketleri vardı gözleri çok değisikti sonra bir şey bana içine cin girmiş dedi dua okumaya çalıştım okuyamadım okumaya çalıştıkça boğulur gibi oldum uyanmaya çalıştım uyanamadım nefessiz kaldıkça okumaya çalıştım dua en sonunda nas suresini okudum rüyamda bağırarak o zaman uyndım annem babam geldi yanıma duayı bağırarak okumuşum ter içinde kalmıştım


arifselim
Rüyada birinin içine cin girdiğini gören kimse için, sizin sıkıntılar yaşadığınıza veya daha çok dünyevi sıkıntılara bulaşacağınıza yorumlanır. Rüyada cinden dolayı dua okumanın anlamı budur. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1 – Rüyamda yanımda cep telefonu gibi bir şey var oda cinmiş. Ben fatiha suresini okudukça yok oldu.

2 – Rüyamda cin var odamda ve onun üzerine nas tebbet ve fatiha surelerini okuyorum defalarca sonra onu bir kapaga kıstırıp dışarı atıyorum


arifselim
Rüyada cinlerden dolayı herhangi bir şekilde dua okumak dünyevi sıkıntıların habercisidir. Cinlerle baş etmek, onları kovmak veya kovalamak ise gören kimse için çok hayırlıdır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada çevik kuvvet polisi olmak

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda yanımda bırı var birden ondan kışında geliyorlar kaçıyoruZ fatıhayı okuyorum ama hep sonunu unutuyorum yanmdakı kişi hafızasını kaybedıyor onlar gbi oluyor ve onlarla yaşıyoruz


arifselim
Cinlerden kaçmak korkmak ve onlara karşı dualar okumak size karşı olan bazı hileci kimselere ve çekilen çeşitli sıkıntıların olduğuna yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bende öyle bir rüya görmüştüm.Anlamı dışında bence çok güzel bir rüya.Rüyanda bile duaya sığınman dua etmen,Allah’a ne kadar çok güvendiğini ve sevgini gösteriyor bence.

—————-

Meraba ben sürekli olarak rüyamda insanların içine girmiş cinleri çıkartıyorum ve bunu yaparken hiç korkmuyorum içine cin giren kişinin kulağına Nas ve diğer sureleri okuyup her seferinde cini çıkartıyorum ve bu rüyayı tekrar tekrar görüyorum beni korkutan şeyse ne rüyada nede uyandıktan sonra korkmamam sanki şuan yine birinin içine cin girse yine aynı şeyi yapacak cesarete sahip olmam, rüyamdada en yakın arkadaşımın içine cin giriyor ve yere yığılıyor kucağıma yatırıp sesli bir şekilde okuyorum onun öncesindede arkadaşım diğer odadayken yansımasını aynada görüyorum ve bismillah diyip umursamıyorum anlamı ne olabilir?


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya sizin başka insanlara faydalarına olacak işleri yapmaya, yardımcı olamaya ve sıkıntılarını gidermeye tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cinlere karşı ezan okudum ve sonrada onlara ezan okuttum.yanımıza bir kadın geldi ve onların dilini bildiğini solediği önünde bir kağıt vardı birşeyler yazıp çizdi ve bana evliligimin biteceğini eski nisanlinla evlenecegimi söyledi.a


arifselim
Selamun aleykum kardeşim Bu rüya senin çok hayırlıdır ve aynı zamanda günaha düşmemek içinde bir uyarıdır. İyilik işlemeye devam edin ve şeytanın tuzaklarına dikkat edin. En doğrusunu Allah bilir.


özlemaydinc
Meraba benim kendimi bildim bileli onlar benim etrafımda.Musallat durumum var.Ve rüyalarımda da defalarca gördüm ama bir rüya vardı ki hepsinden farklı.Karanlık boş bir odadaydım.Önce kimse yoktu sonra biri belirdi.1.70 boylarında.Üzerinde hani kına gecelerindeki bindallı olur ya ondan vardı.yüzü kapalı şekilde.Ardından yüzünü açtı yüzünü hatırlıyorum çok güzeldi.Ama erkek mi kız mı belli değil.Ardından bana bakarak şu sözü söyledi ve kayboldu.”İBLİS SENİ SEVİYORUM”.
Bu rüyayı gördükten aylar sonra çocuk gördüm odamda erkek çocuğu.Ama kesinlikle rüya değildi.Yatağıma uzanıp üstümü örttüğüm sırada göründü.Daha uyumak için gözümü bile kıpırdatmamıştım.Bana doğru yaklaştı,gülümsedi,geriye doğru dönüp kayboldu.Yüzü çok masumaneydi.Bu gördüğüm rüyayla bir bağlantı hissediyorum 🙁


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu tür hayal ve rüyalar şeytandandır ve şeytanın hilesi çok zayıftır. Sık sık kuran oku, yatağına abdestli gir ve uyuduğun odanda orta bir sesle her gün bir veya iki defa ezan oku. Allah’ın izniyle bir daha olmayacaktır.

Okudunuz mu?  Rüyada cehenneme gideceğinin söylenmesi

Kayıtsız Üye
Merhabalar ben normalde yatarken pek ayetel kursi okumam aklıma gelmez yani ama dün gece biraz ürperdim ve aklıma geldi okudum uyudum sonra rüyamda yanımda bir erkek yüzünü görmedim ama babam olduğu hissi ve eski Bi yerde eski evlerin içinden falan geçiyoruz sonra Bi kapı aralanınca oralarda cin görüyoruz ve ben süreler okumaya başlıyorum nas felak Fatiha ayetel kursi derken ben okudukça sağda solda ölü cinler beliriyor hepsi de parçalanmış etsiz kemik ama ölü cin olduğunu biliyorum onların ve okudukça daha çok çoğalıyor kimisi kutu içinde kimi leğen içinde Bi sürü ceset oldu sonra köylü gelip bana kızdı Nasıl öldürdün hepsini diye ?? Nedir anlamı ?? Uyandığımda da hiç öle ter falan içinde de değildim biraz ürpermişim o kadar ?? Acil cvp bekliyorum ?? Selamlar olsun ..


arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu rüyaların üzerinde fazla durmaya gerek yoktur. Şeytandan olan bu rüyalara özel bir mana yüklenemez. Bazen bunların gizli düşman olduklarına ve Allah’ın izniyle galip geleceğinize tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Rüyamda yine dayımların ebindeydim ve güçlü bir cinin 4 kişiye musallat olduğunu gördüm. Bunlardan biri de bendim yanımda iki kişi vardı ve onlar da bu cinden beni kurtarmaya çalışıyorlardı. Cin kızdı. Aniden eski bir kalenin yer altında olduğumu gördüm. Sonra bu iki kişi üzerime kırmızı bir bez örtüp değişik bir sıvıyı zannedersem bir tasın içine döktüler ben bu sırada cinin geldiğini gördüm ve bana vücudundan sarkan bir zincirle vurdu canım yanmadı ama bağırdım cinden kurtuldum ama bir kişi öldü. Son olarak rüyamda sürekli dayımların evinde olduğumu görüyorum bunun bir sebebi var mıdır ? Teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. Cinlerin rüyada musallat olduğunu görmek şeytani rüyalardandır. Bunların önemli bir yorumu olmaz. Gizli olan şeytani düşmanlara Allah’ın izniyle galip olmak şeklinde tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


efulim
rüyamda pazara gitmisiz annem babam kız kardeşim dönüşte babam arabayi çok karanlık değişik bir sokağa park etmiş oluyor. sokakta ilerlerken hava karariyor babama tenha yerler değil burasi diyoruz bir yaşlı adam ve kadının yaşadığı müstakil evin bahçesine giriyoruz buralar Tekin değil bekleyin öyle çıkın diyorlar o arada kadın annemin elini tutuyor ben o sırada urperip nas süresini okuyorum tek hatta kadin kağıt dağıtıyor bana diyor seninde bir kağıdın var sonra o evden çıkınca annem diyor ben vefat eden annemi gördüm etlerini yiyorlardi diyor bağırmaya rengi değişmeye üç harfli olmaya başlıyor Felak nas okuyorum ama o an cikyormus içinden gibi oluyor sonra yine aynısı oluyor daha sonra annem vefat ediyor ama üç harflilerin musallat olduğu kişileri bana getirip dua okutturuyorlardi. Bu ne demek oluyor

Okudunuz mu?  Rüyada camide namaz kılmak

arifselim
Selamun aleykum. Bu tür rüyaların hiç bir manası ve tabiri yoktur şeytani rüyalardır. Bu rüyaları görmemek için uyumadan önce 7 defa ayetel kürsi okuyun ve öyle uyuyun.


Esraaaa

Selamun aleyküm ben dün gece rüyamda 7 8 yaşlarında bir erkek çocuğu gördüm içine üç harfli kaçmış ben korkmuyorum baş parmağımı alnına koyup gözlerinin içine bakarak eüzü besmele nas felak okuyorum çıkarmaya yada etkisiz hale getirmeye çalışıyorum sonra diyorum ki Kuran da üç harflikeri yakıcı ayetler varmış onları okuyalım anlamı nedir acaba


arifselim
Aleykum selam. Sana gizli zarar vermek isteyen kimselere Allah’ın izniyle galip gelmeye delalettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba,
Ben bir rüya gördüm eski köy evindeyim neresi olduğunu bilmiyorum fakat bizim evimizmiş. Yalnızca dış kapı ışığı yanıyor evin içinde hiç ışık yok. Göya yeğenim olan bir çocuk yatıyor koltukta kız veya erkek ayırd edemiyorum. Gözleri baya değişik fakat cin onun içinde değil dışarıda sadece ona görünüyor. Evin içinden birisi kapıya bakmak için çıktığında kapıda zenci birisi normal insan görünümünde cin oymuş göya bir ara bir şey oluyor ve ben kapıyı açan ailemden kişi ile(ki kim olduğunu bilmiyorum tanımıyorum fakat ailemdenmiş) yere doğru düşüyorum kendimi toparlayıp insan görünümlü cinin ayaklarından tutarak Yasin-i Şerif’i okumaya başlıyorum ve bir anda çıplak kalıyor yalnızca alt kısımı görünüyor bense okumaya devam ediyorum kafasını kaldırıyor tam bağıracak rüya orada bitiyor fakat ben korkmuş uyandım o bir gerçek onu biliyorum. Bunu bana yorumlar mısınız?


Tohat
Korku ve endişe içeren rüyalar genelde şeytani rüyalar olup itibar etmemek gerekir. Bu tür rüyalar görülünce sabah kendinizi güvende hissetmek ve korkunuzun geçmesi için ayetel kürsiyi okuyunuz.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir odada biri ile oturuyordum sonra önümde biri saçları uzun cadı gibi bişey vardı cin sandım nas suresini okuyodum önümdeki cin veya cadı her neyse o işte ben nas suresini okudukça o gülüyordu sırıtıyordu sonra ayaga kalktım o bana dedi sen gözlerin kapalı falan arkama baktım bedenim oturuyor ben ruhum çıktı galiba arkama döndüm bıcak gördüm aldım onu saldırdım ona sonra bedenime girmeye çalıştım sonrada uyandım


Tohat
Günlük hayatta yaşadığınız korku endişe verici durumlar bu tür rüyaları görmeye neden olduğu gibi cinler hakkında konuşmak veya bunlarla ilgili bir şey izlemek de buna sebebiyet verir. şeytani ve ruhi huzursuzluk sonucu görülen rüyalardandır.


Kayıtsız Üye
S.a ben rüyamda ikinci kez babannemi cin veya şeytan suretinde gördüm. Şöyleki ben bir odaya giriyorum bakıyorum babannem uyuyor ranzada. Birde bakıyorum üst katta da biri yatıyor. Bakıyorum babaannemin aynısı. İkisi de uyanıyor. Diyorum sen babaannemsen diğeri kim? İlk rüyamda sorudan sonra uyanmıştım. Bugün gördüğümde ise hemen 20 30 yaşlarında bir erkeğe dönüştü. Ben anladım ki cin veya şeytandır. Hemen felak ve nasa başladım. Rahatsız oldu ve eliyle bir hareket yaptı. Sonra benim sesim kesildi, içimden okuyordum ama dışarı sesim çıkmıyordu.Tabi okuduklarım faydasız kalıyordu. O da kendini korumaya almış olmanın memnuniyetle camdan dışarı baktı. Ben de uyandım. Tabirini cidden merak ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada çıplak görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu tür rüyalara özel bir anlam yüklemek doğru olmaz. Aslında hiç anlatmamak ve unutmak daha doğrudur. Çünkü bunlar şeytandandır ve anlamsızdır. Uyumadan önce 7 sefer ayetel kürsi oku.


Kayıtsız Üye
Sabah gün agardiktan sonra yalnız yatabilecegim odaya geçtim uyku uyanıklık arası ben gerçek zannettim o an sonra nasıl olduysa rüya olduğuna inandım rüya söyle üzerimde bir baskı o kadar ki yattığım yerde kipirdayamiyorum dua okuyamiyorum ağzım yüzüm yamuldu zannediyorum sonra şehadet getirebiliyor ve la ilahe illAllah diyerek çokça rahat bir uyku çekiyorum korkmadan yerimi değiştirmeden ..
Rüya bu ..


arifselim
Bu tür rüyalara halk arasında kabus denir. Endişelenecek bir şey yoktur ve özel bir anlamı da yoktur. Uyumdan önce bildiğin dualardan okuyabilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba arkadaşlar,bir rüyanın etkinindeyim hayırdır dedim ve hala fatiha mars ve falan suresini okuyorum..
Rüyamda bizim köyde tarlalara bakmaya traktörle giderken sevdiğim bir abi ile [hayatim köyde işi bilmm yaşamadım] Yol kenarında erik ama şeftali büyüklüğünde erik yedik abim dikkatli ol bu eriklerin olmuşumu ye 3 harfliler coktur yapışır bırakmazlar,demesi üzerine bir tanesi göründü ve evime kadar geldi ben onu her görüşümde nars süresi o felak suresini okudum ve gidiyordu ve her olayda onu gördüm her surede okusunda kayboldu….
Anlamı nedir


arifselim
Merhaba kardeşim. Cinlerin görüldüğü ve korku duyulan rüyaları anlatmaya bile gerek yoktur. Bazen bu rüyalar insana zarar vermek isteyen şerli kimselerin şerrinden Allah’ın izniyle korunmak manasına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba . benim gördüğüm rüyamıydı kabusmuydu bilmiyorum ,ama çokk korkmuştum rüyamda bir kaçtan fazla varlığın hepsinin üstüme gelmesini gördüm öyle korkuyordum ki rüyamda annemin yanına gidip bana dua okumasını istedim . ama kıpırdamadı ve cevap ta vermedi . ve yüksek bir sesle Allahu ekber deme başladım ve sonra abime seslendim rüyamda ve ve sesimi duymuyodu ve Allahu ekber demeye devam etti.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyanın bir tabiri yoktur. Korkutucu rüyalar görmek şeytandır. Bunlardan Allah’a sığınmak gerekir ve hayırlısını Allah’tan dilemek gerekir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben rüyamda abimin gözlerine baktığımda renginin degistigini görüyorum hal ve hareketleri de değişiyor böylece içine çin kaçtı diyorum ve ellerini tutuyorum sonra annem Fatiha oku diyor onu okuyorum ama okuduğumu hatırlamıyorum oku diyor ve ben okuyor gibi oluyorum ondan sonra diyorum ki Nas suresini okuyayım daha sonra annem elindeki catalı abimin koluna dokunduruyor abim kızarıp bozarıyor gözleri yerinden çıkıyor gibi oluyor bende tam o sırada uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada cine nas suresi okumak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyalara şeytani rüyalar denir ve yorumlanmazlar. Eğer sık sık görülüyorsa uyumadan önce abdestli uyumalı ve 7 defa ayetel kürsi okunmalıdır. Allah’ın izniyle artık görülmezler.


Kayıtsız Üye
Bu sabah rüyamda gördüm bir arabanızın oğlu hastalandigini ve ablası benim babamdan yardım etmen etmesini istiyordu babamin gittiğini gördüm ama bu kişi iyi olmuyordu ve ben annemle oraya gittiğimi görüyordum ve bismillah ettigimi o kişi biraz daha iyi olduğunu görüyordum devam ettim bismillah etmege o kişi iyi olduğunu görüyordum bana ekmek verdi ama seccade veriyordu ama seccade bir sürü bir vardı ben alamadım başkasına söylüyorum seccade bir sürü bit var onu mutlaka toplamasını istiyordum babbam ve annem bana çok dua etiğini goruyordum


arifselim
Bu rüya akrabalık ilişkilerini düzeltmen için bir işarettir. Rüyada hasta birini görmek, sılayı rahim eksikliği, akrabalardan uzak kalınmayı, yalnız yaşamayı ifade eder. Anne ve babandan dolayı sana hayır dokunmasına da yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bilmediğim bir evdeyim iki adam bana nerede kaldınız hocam gelin diyor ve ben onları takip edip bir odaya giriyorum, odada bir kadına musallat olmuslar. Dua okumaya başlıyorum. Sonra mekan değişiyor ve ambulans görüyorum, sedyedede o kadın var. Kurtulmuş, yüzüne bakıyorum ve yüzü aniden değişiyor. Bana bilmediğim dilde biseyler söylediği anda uyandım.


arifselim
Bu rüya genellikle sahtekar bir kimseye işarettir. Bazende günaha, günah işlenmesine veya başkalarına zarar vermek anlamındadır. Gören kimse için bir uyarı olarak alınmalıdır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cinler insan kılığında etrafımda çember oluşturmuşlar ve beni rahatsız ediyorlar dua okuyorum nas ihlas felak ayet el kürsi de okudum ama gitmiyorlar bırakıyorlar rahatsız ediyorlar anlamı nedir


arifselim
Allah’ın izniyle sana zarar vermek isteyen düşmanlarının şerrinden ve zararlarından korunmaya ve kurtulmaya tabir edilir. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


kayıtsız
Rüyamda 3 harflilerle uğraşıyordum dua ettim kelimei şehadet getirdim gitmedi sonra boğazına sarıldım ölmedi sonra tuttum kulağına ezan okudum bağırmaya başladı sonra kaçtım elinden bu arada iki defa elindne kurtuldum sandım tekrar arkamda oldu en son ezanla gitti neye delalettir.


arifselim
Bu rüyaların özel bir tabiri yoktur kardeşim. Bunları gördüğünde Allah’a sığın ve ona havale et. Herşeyin en doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada çiğ köfte görmek

SEZER SUNGUR
Rüyamda odamızda ailece oturuyorduk ve karşı odadan bişey geçtiğini gördüm baba orda biri var dedim bana doğru gelmeye baladı besmele çektim gitmedi dua okudum gitmedi sonra ağlayarak Allah diye ona haykırınca kaçıp gitti bu rüyadaki cin aylardır benim peşimde arkadaşlar : (

kardeşim aynısı bendede oldu cin annemin kılığındaydı onu görünce gerçek annemin yanına gittim ve cinde anıma gelince dua ettim ve hızlıca ses çıkarrarak kaçtı


arifselim
Bunların tümü tabir edilmeyen ve görüldüğünde Allah’a sığınılması gereken rüyalardır. Bazı yorumcular bir şerden ve zarardan korunmak manasındadır demişlerdir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda basim dönmüştü içimden bunu cin yaptı diyorum anneme bağırmaya başlıyorum ama sesim çıkmıyor sonra koşarak salona gidiyorum annemde aynı şeyi söylüyor cin bu diyo okumaya başlıyo beni sonra hemen uyandım. Ayrıca rüyayı sabaha karşı gördüm


arifselim
Bu rüya manası olmayan yani tabir edilmeyen önemsiz bir rüyadır. Bizim bildiğimiz budur. Yinede her zaman Allah’a havale etme ve ondan hayırlısını dilemek gerekir çünkü en doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Meraba ben gece üstümde birini hissettim yiyenim sandim kalkamadım sonra garip sesler duyuyordum bişeyin yavaşça battaniyeyi kaldırıp yanima arkamdan sokuldugunu hissettim salavat getirdim bikaç kez gitmedi sonra fatiha suresini okudum ve yok oldu sizce ne anlama geliyor.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu tür şeylere kabus görmek denir. İnsanın hayatında bir veya bir kaç defa yaşaması normaldir Allah’ın izniyle bir zararı olmaz. Uyumadan önce dua ederek uyumak gerekir.


Kayıtsız Üye
rüyamı tam anlamıyla hatırlamıyorum fakat tiren otobüs veya bir ev kapısından bana ulaşmaya çalışıyordu kaçıyordum ben kalabalık bir ortamdı hatırladığım kadarı ile en sonunda sesli olarak nas felak surelerini okuyarak uyandım uyandığımda felak suresini bitirmek üzereydim ve bitirdim şükür…


arifselim
Genellikle bir kabus olarak yorumlanırlar ve özel bir anlamları olmaz. Bazen bu gerçek hayatında bir düşmanın şerrinden Allah’ın izniyle korunmak anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bezm rüyamda uzun bir adam gördüm be nı kaçırmak istedi dolabın üzerimde kuran vardı annem itledi kuramı görünce kayboldu oturma odasımda arkadaşım vardıona dedim besmele çektim gitmedi kuranı görünce gitti o da dedi ki besmele çeksende gitmeyecekler dedi ve uyandım


arifselim
Rüyada bu türden korkmak ve korkutulmak genellikle tabiri olmayan şeytani rüyalardır. Bu rüyalar görüldüğünde hemen o rüyayı Allah’a havale etmek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda ablam bizde dayım la aynı çekyat da uyuyor oluyor sonra uyanıyor bir başka odaya geçiyor bir bakıyorum aynı ablamdan bir tane daha var ona diyorum git burdan gitmiyor ışık kapanıyor gitti mi diye bakıyorum dayıma sarıldığını görüyorum kalkıyorum ışığı açıyorum ablam geliyor gittiği odadan diğeri de dayımın yanına oturuyor bunu balkona çıkartıyorum gitmek istemiyor hadi beraber atlıyalım diyorum tamam diyor bunu arkasından itiyorum yok olup gidiyor içeri giriyorum mutfağa geçiyorum bir şekilde geri gelmiş oluyor biraz boğuşuyorum içime girmek istiyor bende izin vermiyorum boğuşa boğuşa odaya giriyoruz o bir görünüp bir kayboluyor bende üzerine felak sûresini okuyorum sonra kaybolup gidiyor

Okudunuz mu?  Rüyada çirkin kız cocuğu görmek

arifselim
Bu rüyaların çoğu yorumlanmazlar, yorum açsından bir önemleri yoktur. Sadece bazı tabircilere göre bu tür rüyalar insan için şerrinden kurtulacağı kimselere veya bir kimseye tabir edilmiştir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
SelamünAlyküm rüyamdayken kucağımda kız yiğenimi görüyorum.Gözleri Bi tuhaf içinde cin olduğunu anlıyorum ve ayetel kürsiyi okuyorum okurken yiğenim eliyle ağzımı kapatmaya çalışıyor ama okumaya devam ediyorum duanın sonuna doğru gittiğini farkediyorum Bi yandan da uyanıyorum ama duayı okumakta devam ettim.Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyaları aslında hiç önemsememek ve hatta anlatmamak bile daha doğru olur. Çünkü bu rüyaların bir yorumu olmaz. Bunlar şeytani rüyalardır ve yorumlanmazlar. Allah’a havale etmek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yanımda iki üç kişi var onların cin olduğunu farkediyorum besmele çekip ihlas suresini okudum besmeleği çektiğim an kıvranıp benden kaçtılar sureyi okurken o kadar çok zorlandım ki bağıra bağıra okuma ya çalıştım ama sesimi çıkarmakta zorlandım ama yine kaçırdım onları


arifselim
Bu şekilde görülen cinler hemen hemen aynı manada tabir edilir. Kişinin karşılaşması muhtemel olan belalardan, şerlerden ve kötülüklerden Allah’ın izniyle uzak durmasına ve korunmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Rüyamda kalabalık bir düğündeyiz herkes oynuyor ben bakıyorum arkadaşım resmimi çekiyor sonra o resimlere bakarken sağ elimde kedi olduğunu fark ediyoruz arkadaşım diyo bak cin gelmiş sana diyor. Sen yapmışsın bunu orda kedi yok diye kavga ediyorum ki resime bakarken bir görünüyor bir görünmüyor. Sonra bir merdiven altında siyah bir kedi ayaklarıma doğru gelirken besmele çekmeye çalıştım ama zor söyledm ağır ağır geri gidip kedi dişlerini gösterdi sonra ezan okumaya başladım direk gözlerim açıldı. Ellerim başıma doğru yukarda savunmasız kalmışım. Korku muskası kullanıyorum ama ne zaman sırtüstü uyusam korkutuyolar ne yapmam gerek artık bilmiyorum.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya tam olarak gören kimsede bulunan iç sıkıntılarına ve huzursuzluklarına işarettir ve özel bir tabiri de yoktur. Eğer sık sık görüyorsan odanın içersinde günde bir veya iki defa hafif bir sesle ezan okursan Allah’ın izniyle çok faydasını göreceksin.

Okudunuz mu?  Rüyada Cinsel ilişki görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda cin beni rahatsız ediyor.besmele çekiyorum biraz rahat bakıyor.ansizin yine rahatsız etmeye çalışıyor.besmele çekiyorum ama zorlanıyorum.hayır olsun inşAllah


arifselim
Bu rüyadan endişelenecek hiç bir şey yoktur. Genelikle yapılan tabiri, kişiye zarar verebilecek kimselerin şerrinden korunmak ve güvende olmak manalarında tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda önce karaltı şeklinde varlıgını hissediyorum ve dua ederek bir şekilde kayboluyor sonra kendi odamın kapısını kapatıyorum acılıyor en az üç kere aynı şeyin sonunda kapı kapanmayınca yatagıma gecip yorganı üzerime kapatıyorum.Ardından kapıdan içeri küçük esmer bir çocuk giriyor.Gözlerini kocaman açmış, gözlerinin beyaz kısmında arapça harfler.Bana doğru yaklaştıkça dua okumaya baslıyorum ama duanın(Felak) bir kısmında sürekli takılıyorum başa alıyorum ve bana yaklaşmış durumdayken uyanıyorum ve uyadığım sıra hala duayı okumaya çalışıyordum. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Bu görmüş olduğun rüyanın özel bir yorumu yoktur. Bunlar insanı rahatsız etse bile mana açısından anlamları olmaz. Çünkü bu rüyalar şeytani rüyalardır. Bunlardan Allah’a sığınmak en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda okulun yanında karanlık bir yerde arkadaşımı bekliyordum geldi sandım baktim ki 3 harfli bağırıyordu ve ben ona hiç bakmıyordum sürekli kelime i tevhid okuyordum sonra ne olduysa gitti.


arifselim
Bu rüyaların özel bir anlamı yoktur. Bazı rüya yorumcuları ise Allah’ın izniyle şerlerden ve kötü insanların kötülüklerinden emin olmak ve kurtulmak manasında tabir etmişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bende kedi gördüm yatağımın etrafımda dolanıyordu bağırmaya çalışıyorum ama yok baya dolandı ve kapının yanındaki sandalye ye atladı kapıyı açtı kız çocuğu vardı kapı açılınca kolları yok ayakları ters birde yanında uzun bir karartı eşimide yanımda görüyorum o sıra daha sonra bir de bakdım eşim beni yatağın kenarına getirmiş kedi iyice yaklaşdı ozaman daha çok bağırmaya yeltindim ama sesim çıkmıyordu kedi yatağın dibine kadar geldikten sonra yüzüme atladı orda bağırmaya başlamışım ev halki başımda dikiliyordu


arifselim
Bu rüyada kabus bir rüyadır ve özel bir yorumu yoktur. İnsanın etkilendiği veya düşündüğü şeylerden dolayı görülme ihtimali de olabilir ama genel manada önemli bir yorumu yoktur. Allah’a havale et ve hayırlısını dile.


Kayıtsız Üye
Rüyamda odamın kapısı hep ileri geri oynuyordu ( zaten ben evde cin olduğunu düşünüyorum ) kapı da bir yüz belirdi ben hemen içeri koştum halam la yengem evdeydi onlara cinlerin bana musallat olduğunu inandırmaya çalıştım inanmayınca CİNLER BANA MUSALLAT OLDUYSANIZ KOLTUĞUN ÜZERİNDE KI PEÇETEYİ OYNATIN dedim bağıra bağıra peçete oynamadı sonra annem ve babam geldi onlara da aynı şekilde yaptım
Bu ne demek oluyor cevaplarsanız sevinirim??

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğun altını temizlemek

arifselim
Bu rüya senin bu konuda düşündüğün veya bilinçaltına yerleşen düşüncelerden başka özel bir yorumu yoktur. Cinlerin görüldüğü rüyaların çoğunun özel bir manası olmaz. Allah’a sığın ve Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımı bir cin olarak gördüm. Evimizin oturma odasındaydı ve ben geldim gi şeyler söylüyordu. Kimse oturma odasına yaklaşamıyordu. Hem gülüp hemde ağlıyordu. Annemde, “senin yüzümden geldi” diyordu. Bende “Kuran okuyalım o zaman.” diyordum. Sonra Kuran okumaya başlıyorduk.


arifselim
Bu ve benzeri şekilde görülen rüyalar genellikle günahlara dikkat edilmesi gerektiğine alamet eder. Ayrıca çevresinde bulunan ve yardıma muhtaç olan kimselere yardımının dokunmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyada görüyorum evimize musafir gelir.hemen ardından musafir diyorki evinizde kimse var varlıklar görüyoruz.sonra ben ayetul kursi okuyorum misafirin cin olduğunu görüyorum…Dualarla birini öldürüyorum…Diğerleri af dileyib benden kaciyorlar…Acaba bu rüya nasıl yorumlanır.bilen varsa yardım etsin


arifselim
Bu rüya Allah’ın izniyle günahların farkına varmaya, tövbe etmeye, iyilik ve yardımda bulunmaya alamet eder. Dua ve ayet okuyarak cinlerden kurtulmak demek Allah’ın izniyle şerlerden korunmak ve uzaklaşmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


kemalp33
Rüyamda bir ev resmi gördüm babam bu evi 0dan dikecek ve yüksek girişli güzel bir evdi annem de bugün bir ev görmüş rüyasında ve bir çiçek dikmiş toprağa bu çiçek hiç beklemeksizin hemen açmış ve büyümüş rüyamızı yorumlar mısınız teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Şartlarına uygun bir evlilik için belli bir süreliğine evlenemezsiniz. Yani birbirinizi tanımak için evlenme geçerli değildir. Dini nikah hiç bir şekilde gizli de kıyılamaz. Hem senin hemde kızın ailesi bilmek zorundadır. Rüyada gördüklerin kendine çeki düzen vermek için sana bir işaret olarak kabul edilebilir.


Kayıtsız Üye
Bilmediğim birnin evine bilmediğim bir kızla geldim ufak tefek. Evde accayip yaşlı yatalak bir kadın var . Biz girdiğimizde eve kımıldamadan yatıyordu. Sonra o tanımadığım kız bir anda cin olduğunu söyledi ben Burcinim dedi. Bende gayet sakin bunu konuşurken tutup tutup yere çarptım.bişeylerin üzerine fırlattım. Ama bir yandan besmele çekiyorum. Biranda yaşlı kadını ayakta gördüm. O aldı cinim diyen kızı başka bir odaya götürdü sanki parçalamak , içindeki cini çıkarmak için . Biranda arkamı bir döndüm yaşlı kadınla yüz yüze geldik. Kadın arapça değil ma başka bir dilde dua gibi bişe okudu. O dua bir kitap kapağında sihirli şekilde yazıldı ve bir yandanda bir yazının anlamını okuyan bir ses duydum. İşte biz seni çamurdan yarrattık ile başlayan bişeydi.

Okudunuz mu?  Rüyada çiğ et gömmek ne anlama gelir ?

arifselim
Rüyasında cine galip gelmek hayırlıdır. Bu şekilde görülen rüyalar genellikle insanın çevresindeki günahkar ve kendisinden zarar gelecek olan kimselere tabir edilir. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cinlerle dolu bir evdeydim insan suretindeydiler sürekli peşimdeydiler bir çocukla oradan kaçmaya çalışıyorum nas suresinide okudum bir araba bizi götürmek için bekliyordu bende çantamı arıyordum o evde bütün dolapları karıştrdım bulamadım sonra gittim ne anlama geliyor bu rüya


arifselim
Bu şekilde cinlerin görülmesi, gören kimsenin çevresinde olması muhtemel olan günahlara veya insanı günahlara sürükleyen durumlar manasında tabir edilir. Buna göre kendine bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimle kızımla birlikte bı korku tüneline giriyoruz yanimzda ikinci çocuk daha var ama tanımıyorum küçük sansarlar görüyoruz onları kediler yakalamaya çalışıyor bizde yakalamasnlar diye kovaliyoruz sonra bı koyun görüyoruz ama gözleri kırmızı köpek gibi bize hirliyor öğle çekip gidiyor sonra köyde annemlerdeyiz kızımla ben eve girerken 3 çocuk görüyoruz bize eski su saatinin altında gümüş değerli bı tepsi olduğunu söyleyip orayı kazıp cikartilar tepsiyi çocuklar bize güldüler ben korkup 3 harfli sanıp onları ayetel kursi Fatiha okumaya başladım ve kızımla eve koşarak girdim çocuk pesimizden bı şey dedi kızım anlamadığım bişey konuştu birden sanki ona bı şey yaptı gibiydi Cocuk sonra kızım cisim geldi tam ben tutarken altına kaçırdı o çocuk kapının dışından bize gülüyordu ben kızıma sarıldım ve ayatel kursu okumaya başladım içeri girdim anne babam abim kocam kız kardeşim oradaydı abimin. Benim ellerimde değişik bı izler vardı abime bişey dedim hatırlayamıyorum tam ama 3 harfli ile ilgili dedim sonra babam tarlaları satıp herkesin hakkını vercegini söyledi ben istemedigimi abime verilmesini söyledim sonra ne olduysa hatırlayamıyorum uyandım ayatel kursi okuyarak çok etkilendim bu rüya dan lütfen bana yardımcı olun bu ne anlama geliyor


arifselim
Bu rüya her ne kadar endişe vermiş olsa da şeytani rüyalardan olduğu için özel bir mana ve yorumu yoktur. Böyle rüyaları Allah’a havale etmek ve hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada cin görmek dua okumak, rüyada cin görmek ve dua okumak, rüyada cin görüp dua okumak

Bu kategoride yer alan Rüyada cebrail ve azrail a.s görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cin görüp dua okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.