Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Çınar görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Çınar görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Çınar tabiri
Rüyada görülen çınar ağacı, kadri yüce, evladı çok, vücutlu ve faydasız kötü bir kimsedir. Çınar ağacının dalının katıldığı, o kimsenin haseb ve nesebi, damarları da onun aslıdır. Bir kimse çınar ağacının meyvesinden bir şeye isabet etse, o kimse anlatılan adam gibi birisinden mala nail olur. Eğer rüyada çınar ağacinin dikeninden bir şeye isabet etse o kimseye kötü bir şey isabet eder. Bazı tabirciler, rüyada görülen çınar ve ilgun ağaçları harbe, yahut askere giden kimse hakkında hayra ve diğer halk hakkında da fakirlik ve yoksulluğa delalet eder, dediler.

Okudunuz mu?  Rüyada cinlerin musallat olduğunu görmek tabiri nedir

Cevap: Rüyada Çınar görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada çınar ağacı görmek ailenizin rıskını devlet dairesinde kazanacağınıza ve antika olan eşyalara el emeği ile yapılan antika işlere çok meraklı olduğunuza ve bu işler ile bir çok kazançlar elde edeceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada dalgalı denizde gemi görmek

rüyada çınar ağacı görmek nablusi, rüyada çınar ağacı dikmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada cinlere dönüşmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Çınar görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.