Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:50
Gusul
Yönetici

Gusül iç çamaşırımda yaşlık görmedim gusül gerektirirmi

Gusül iç çamaşırımda yaşlık görmedim gusül gerektirirmi

Mahmut uA
hocam öncelikle selamun aleykum..!! ben bir süre önce vesveseye yakalanmış bir insandım fakat şu günlerde Allahın izni ile kurtulan bir insanım..!! Sorum şu hocam sabah kalktım, kalkar kalkmaz uykulu uykulu üstümü giyiniyordum ve o ara çok özr diliyorum penisimin sert olduğunu hissettim ama hiç bir şeyden haz aldığımı hatırlamıyorum sonra ıslaklık varmı diye yokladığımda bişe göremedim.kahvaltımı yaptım kalkarken ıslaklık hissettim ve direk lavaboya gittim nasıl desem boncuk kadar şeffaf sıvı yani penis deliği kadar diyelim,,tekrar söylüyorum haz yok..misafirlikteydim, haz olmadığı için ve çok küçük olduğunu düşündüğüm için ve meni olmadığı için mecbur o şekilde namaz kıldım.. daha sonra ikindi ve akşamı da o şekilde geçirdim namazları kıldım,, eve geldim ve gusül almalıyım dedim kendi kendime gusül abdestimide aldım.. yatsıyı kıldım ve akşam tv izlerken küçük bir sahnesinde öpüşme sahnesi geçiyordu ve ben nasıl desem tam şehvetlenirken kendimi tuttum ama şehvetle karışık bir his oldu içimde penisim sertleşmeden kendimi kurtardım ama içimden bir ses gusül al diyo iç çamaşırımıda kontrol ettim bir sıkıntı yok..!! Bir yerde okuduğum yazıda efendimizin bir sözü vardı bir kişii elbisesinde ıslaklık bulsa ancak ihtilam olduğunu hatırlamasa yıkanması gerekir mi?" diye soruldu. Resulullah (s.a.v.): "Evet gerekir" diye cevapladı. Sonra ihtilam olduğunu görüp de yaşlık göremeyen kimseden soruldu. Resulullah (s.a.v.): "Ona gusül gerekmez" dedi.." Hocam iç çamaşırımda yaşlık görmedim gusül gerektirirmi..!! TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN..

Okudunuz mu?  Zevk suyu gelince gusül gerekir mi

Cevap: Gusül iç çamaşırımda yaşlık görmedim gusül gerektirirmi

Ercan
Islaklık görmediyseniz gusül abdesti almaya gerek yoktur. Selametle.


rüyada öpüşmek guslü gerektirir mi

Bu kategoride yer alan Masturbasyon insanı Cenabet Yaparmı Gusül Abdesti Gerektirirmi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül iç çamaşırımda yaşlık görmedim gusül gerektirirmi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.