Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dalak balı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dalak balı görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Dalak balı tabiri
Rüyada görülen dalak balı, helal mirastır. Veya şirket tarafından mal veyahut rızıktır. Zira ona ateş dokunmamıştır. Rüyada önünde başka bir şeyle beraber konulmuş dalak balı gören kimsenin, şam yüce bir ilmi elde etmiş olduğuna ve halkın ondan o ilmi dinlemek, arzusunda olduklarma delalet eder.Eğer dalak balı yalnız olursa ganimetten alınacak helal mala, bardak içinde olursa, ganimetten toplu olarak helal mala delalet eder. Rüyada dalak balını halka yedirdiğini gören kimsenin, güzel bir sesle Kur”an okuyacağına ve halkın bunu dinlerken daha fazla okumasını isteyeceklerine delalet eder.Rüyada dalak balı yediğini ve üzerinde de sızma bal bulunduğunu gören kimse, anasiyle evlenir. Bazan dalak yemek, harpte şehit olacağına delalet eder. Dalak balı, riya gibi bazı şeyleri ameline karıştırmaya; saf bal da, salih amellere delalet eder. Bazan da dalak balı, helal rızka, sahibinden gasbetmekle alınmış mala, hastalıktan şifa bulmaya veya rüya sahibinin yapacağı ya da kendisi için yapılacak şahitliğe delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Davul görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Dalak balı görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada dalak balığı görmek kazancınızı helal yolla kazanacağınıza ve harama hiç bir zaman el uzatmamanız ve ailenize de haram kazanç yedirmeden aza kanat ederek helal yollan kazanç sağlamanız gerektiğine işaret eder.

Bu kategoride yer alan Rüyada Deccal görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dalak balı görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.