Anasayfa
2 Şubat 2022, 15:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Davul görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Davul görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Davul tabiri
Rüyada görülen davul boş bir haberdir. Davulu olan bir kimse, kavat, koğucu veya şarap satan bir kimse ile tabir edilir. Evinde davulla oynadığını ve çağırıp – bağırdığını gören kimseye, bir musibet erişir. Rüyada kendisinin davula dönüştüğünü görse, bu rüya saçma sapan bir rüya olduğundan batıldır. Kadın tabiatlı, alçak bir adamın davulunu görmek, ayıplı olan bir kadını görmeye delalet eder.Kadınlara ait davulu görmek, batıl yollarla elde edilen faydası az ve düşmanı çok olan bir ticarete delalet eder.Bando davulunu görmek, yalan habere, melike ait davulu görmek de, melike haber götüren kimsenin ölümüne delalet eder.Bazı tabirciler bando davulunu görmek, her halinde Allah (C. C.)a şükür ve hamdeden kimseyi görmeye delalet eder, dediler. Sahur davulu gibi vakti unutturmamak için çalman davulu görmek, haddinden fazla kibirlenen zengin bir kimseyi görmeye delalet eder.Hac kafilesinde çalınan davulu görmek, rehber ve kılavuza delalet eder. Gaziler için çalman davulu görmek de, böyledir.

Okudunuz mu?  Rüyada dişinin kırıldığını görmek

Cevap: Rüyada Davul görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada davul görmek bir çok kişi sizin çalışma yöntemlerinizi kıskanacağına ve yapmış olduğunuz işlerinizde önünüze tüm engelleri çıkaracaklarına fakat sizin bu engellerden korkmayarak başarıdan başarıya koşacağınıza işaret eder.


Rüyada davul görmek

Kayıtsız Üye
Meraba ben dün gece rüyamda babamla bir yere gidiyoruz babam bir cocuk gösteriyor bana seni ona vercam diyor ben istemiyorum ama karşida gelmiyorum babama o cocuk babam ve ben arabaya biniyoruz babam cocukla tartisiyor cocuk jniyor arabadan sonra baska biri beni istiyor bende o cocugu istiyorum gece bakiyorum ikisininde elinde davul cala cala bize doğru geliyorlar davulu alip bende caliyorum sonra babam benim istedigim kisiye veriyor ben mutlu oluyorum diğer cocuk üzülüp gidiyir yorumlarsaniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada diş kırılması ne anlama gelmektedir?

Yorum: Rüyada Davul görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüya bekar ve evlilik çağında olan bir kız için gördüğünün aynısı olmasa da benzeri şekilde bir olay yaşayacağına işaret olarak tabir edilir. Evlilikle ilgili gelişmelere ve ona talipler çıkmasına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada domuz yağı görmek

rüyada davul calindigini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Dondurma görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Davul görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.