Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:02
sizden9
Abone

Peygamberimizin hadisi ve mason piramidi

Peygamberimizin hadisi ve mason piramidi

akif_yzb
selamün aleyküm.. daha önce izlediğim bir mason belgeseli vardı..

orda şöyle bir ifade geçiyordu:

Peygamber efendimizin şöyle bir hadisi vardır: "SİZİ ONA KARŞI UYARIYORUM.. TOPLUMUNU ONA KARŞI UYARMAYAN HİÇBİR PEYGAMBER OLMAMIŞTIR. ANCAK SİZE BENDEN ÖNCEKİ PEYGAMBERLERİN TOPLUMLARINA SÖYLEMEDİĞİ BİR ŞEYİ ANLATACAĞIM. ONUN TEK GÖZLÜ OLDUĞUNU BİLMELİSİNİZ. VE ALLAH TEK GÖZLÜ DEĞİLDİR."

Okudunuz mu?  Cenaze aracı neden yeşil? Yeşil rengin özelliği nedir?

bilenleriniz vardır mutlaka mason piramidi diye adlandırılan bir mason simgesi vardır.. bu simge 1 doların arkasında da bulunkmaktadır.. bu simgenin en üstünde tek göz vardır.. izlediğim bu belgeselde Peygamberimizin bahsettiği deccalin masonlarla bir alakası olabileceğini söylüyordu..

resimleride ekliyorum konuyo..

yorumlarınızı bekliyorum..
Allah’a emanet olun


Cevap: Peygamberimizin hadisi ve mason piramidi

mumsema
ve aleykumusselam ve rahmetullah.
Deccal şahıstır, eşya değil.


Yanıt: Peygamberimizin hadisi ve mason piramidi

acikgoz
S.a evet deccal şahıstır eşya değildir.Ama dünyadaki bütün şerlerin hepsinde yahudi milleti vardır.

Okudunuz mu?  Yemini bozdum ama kefaretini ödeyemiyorum

Soru: Peygamberimizin hadisi ve mason piramidi

akif_yzb
bu izlediğim belgesel zaten deccalin eşya olduğunu söylemiyor.. bu göz sadece masonların beklediği birisinin sembolu olarak var demek istiyorlar


Ziyad Şafi
Kardeşim çok önemli bir soru sormuşsunuz…gerçektende çok önemli bir soru…zamanımızda Hocaların ve İmamların vaazlarında az duyduğumuz konu…hatta bu hadiselerden görüküyor ki, deccaliyet konusunu vaazlarına dahil etmeyi unutmuşlardır.
Hal bu ki Peygamber Efendimiz (sas) bu barede çok önemli malumat vermişlerdir !
Kardeşim işlerin gidişatı Deccalin masonik düzeni kendi kölesi halie getirdiyinin kanıtıdır…
Sadece masonlar deyil…diyer kapitalist ideallerde aynı durumdadırlar…Allahın dinine karşı bir safta yer almışlardır…insanlığa karşı kötülüklerin kaynağıda şeytanı düzen olan masonik-sion mabedi israildir…dikkat etmek gerekir – şimdi yazıdklarımızı tam dikkatlice oku…hristiyanlıkda zamanımızda bir kol vardır Evangelist hristiyan mezhebi…bu mezhebe dikkat edilirse tam olarak yahudileri desteklemekdedir…Hatta konuşmalarından bir şey anlaşılır ki, bu da her kesin yahudilere köle olması gerekir fikri-zanıdır…vel devam…her konuşmalarında evangelistler der ki, tanrıları diri olan tanrıdır.
ve israil tanrılarının kurduğu yerdir, işte bu Evangelist mezhebine Yahudi-hristiyanlığı mezhebi de diye biliriz.
Onların hepsi Mescidi Aksanın yıkılmasını desteklemekdedir. Öyrendiklerimizden malumatı-nafiye elde etdik…biliyoruz ki, mescidi Aksa kayalık yerdedir…Peygamber Efendimizde (sas) deccal-in kayalık yerde olduğunu bildirmiştir.
ve Böylelikle deccalin sapık polis taifesi yani yardımçıları illuziyon yapıyor demokrasi kuralları altında insanlığa kötülüyü decl ediyorlar, Yani kötüyü iyi gösteriyorlar. Bu bir fitnedir, sakın düşmeyin…gerçekdende şeytanın hilesi zayıftır…hak geldiyi zaman batıl yok olmaya mahkumdur…vel-devam…yahuda kavmi durmadan aralarından İeşua-ha-Moşiah gelecek diyorlar (İsa Mesih as)…O gelmişdi ama kabul etmediler, yahudanın fikrinde bu ki Mesihin babası olması gerekki, o da yahudi olmalıdır. İşte yine beklemekdeler. ve Deccal onlara mesih olmuştur…o onlara mesih oldu onlarda kudurmuş halleri ile daha da azdılar. Bize malumdur ki, İsa (as) deccali öldürdüyü zaman arkasında 70000 talyasan giymiş yahudi vardır ki, müslümanlarla savaşa gireceklerdir…ve müslümanlar onların sonunu getirecekdir…inşaAllah onlar kapılarından kan süpürürler…Kardeşim sana tafsiyem bu ki, İmam Mehdi ve İsa (as) hakkında olan kitapları alıp oku, o zaman ilminiz artacak ve neyin ne olduğunu tam anlayacaksınız !
Selam ve dua ile…

Okudunuz mu?  Peygamber hanımları ve kızlarının örtüleri nasıldır?

Kayıtsız Üye
Herşeyi yaratan Allah , deccal i neden yarattı yada yaratacak ..yoksa Allahın bilgisi ve gücü dışında mı yaratılıyor


Kayıtsız Üye
insan bu dünyaya geldiğinde kendisinin karşılaştığı her sorunda nasıl imtihan edilip sonucunu Allahtan alacağını biliyorsa bu Deccal ‘in yaratılmasını da imtihan olarak algılamalı.Bu koca alemi yaratan Allah ve şu an hala gizemini çözemediğimiz harika piramitleri ,kabeyi daha niceleri yaratıyor da bu zatımı yaratamayacak kardeşim.Önce şu hadiseyi söyleyeyim kıyamet alametlerini elbet duyduk ve Kur’an ‘da o gün sabredip hayrı ALLAHTAN BEKLEYENLER İÇİN KORKULACAK BİR ŞEY YOKTUR.Bizler hakkıyla kulluk yapalım da Rabbim her şeye kadirdir.Ben de israiloğullarının ahir zamanda öldürüleceğini hadislerden öğrendim.Çok yazık ki kendilerine gönderilen onca peygambere rağmen uslanmamışlar.Deccal bir imtihan kardeşim onu Allah’a inan kul onu zaten tanıyacak.

Okudunuz mu?  Pişmanlık tövbe midir?

mason piramidi, tek gözlü piramit, yahudi piramidi

Bu kategoride yer alan Kim nazar boncuğu veya muska takarsa Allah'a şirk koşmuştur başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Peygamberimizin hadisi ve mason piramidi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.