Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Emanet görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Emanet görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
EMANET

Rüyada bir kimsenin bir adama emanet mal bırakması, o adamın o kimsenin sırrına vakıf olmasına yorulur. Bir kimsenin, rüyada emanetini bir ölüye bırakması, o kimsenin sırrını gizley ip ifşa etmeyecek bir kimseye söylemesine yorumlanır. Rüyada emaneti bir hayvana bırakmanın yorumu da böyledir.

Okudunuz mu?  Rüyada evinin yanında cami olduğunu görmek

Rüyada emanetini, onu korumaya ehil olmayan bir kimseye bırakmak, sırlarınızın ifşa edilmesine işarettir.

Bazı yorumcular kendisine emanet bırakılan kimse galip ve emaneti bırakan da mağluptur, dediler.

Emanet bırakılan şey, emanet bırakanın emanet bırakılana kahrıdır. Bundan dolay ı bir kimse rüyada birisine bir şeyi emanet olarak bıraktığını görse, o kimse o adamı kahreder.

Okudunuz mu?  Rüyada evlenmek istediğin kişiyi görmek

Bir kimse rüyada hanımına bir şeyi emanet olarak verdiğini ve hanımının da onu muhafaza ettiğini görse, hanımı ondan hamile kalır.


Cevap: Rüyada Emanet görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada birilerine bir emanet bıraktığını görmek çok karmaşık bir hayatınızın olduğuna ve bu karmaşıklardan bir türlü kurtulamayıp sizi kahredeceğine bu nedenle güçlü olup karmaşık olan hayatınızı düzene koymanız gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Elbise Yıkamak görmek (İmam Nablusi)

rüyada emanet almak, rüyada emanet görmek, rüyada emaneti yerine teslim etmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Elyazısı görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Emanet görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.