Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kırlangıç Kuşu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kırlangıç Kuşu görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KIRLANGIÇ KUŞU

Rüyada görülen kırlangıç kuşu mal, yahut mübarek bir adam veya bir kadın yahut okuyan bir çocuktur.

Bir kimse kendi evine kırlangıçların dolduğunu görse, aldığı mal helaldir. Bazıları da, kırlangıç kuşu, edip ve geçimli bir adamdır dediler.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanat görmek (İmam Nablusi)

Bir kimse kendisinin bir kırlangıca faydasının dokunduğunu görse, o kimsenin bir arkadaşı ve dostuna faydası dokunur. Kırlangıcı tuttuğunu görse, bir kadına zulmeder.

Kırlangıç eti yediğini gören kimse bir düşmanlıkta bulunur.

Kırlangıç görmek genelde kadınlar hakkında iyidir. Çünkü rüyada kırlangıç görmek, güvenilir, evi için idareci ve tedbirli bir kadınla evlenmeye işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kalb görmek (İmam Nablusi)

Rüyada kırlangıç kuşunu görmek, çiftlik ve ziraatçılıkla elde edilecek menfaat ve rızıktır. Kırlangıç kuşunu görmek, şarkıcı ve türkücü olması arzu edilen kimse için eğlence ve oyun gibi işlerden meydana gelecek rızka işarettir.


Cevap: Rüyada Kırlangıç Kuşu görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kırlangıç kuşu görmek dindar,sütü temiz ve yardım sever biri olduğuna ,yardıma muhtaç olan insanlara yardım elini uzatan ve yanlış yolda olan insanları Allah yoluna çağırarak onlara yapmış oldukları hataları anlatıp doğru yola getirmesine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada kürtajla alınmış bebek görmek

Eşimin Kırlangıç Olması

Toprak
Selamınaleyküm bir kaç gün önce rüyamda beyaz üniformalı er gördüm arkasında eşim vardı eşimin yanına gittim bir anda eşim kırlangıç oldu ve uçup çınar ağacının dalına kondu hadi inde gidelim derken kafamı kaldırıp dala baktığımda güzel bayrağımız asılmış bir ucu dala değiyordu eşimde gagasıyla bayrağı tutuyordu eşim askeri personel o yüzden merak ediyorum anlamını yorumlarsanız çok sevinirim Allah sizlerden razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Kömür görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kırlangıç Kuşu görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Tek başına ya da birilerinin yardımı ile var olan sıkıntıdan kurtulmaya veya bir zorluğu aşmaya, maneviyatının güzelliğine ve bu yola insanları davet etmeye, doğruyu, hak olanı göstermeye, her türlü işinde kolay olanı görmeye delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kil görmek (İmam Nablusi)

rüyada kırlangıç görmek, rüyada kırlangıç kuşu görmek, rüyada kırlangıç kuşu görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kaynana görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kırlangıç Kuşu görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.